Stranieri

FC Porto calificată, Săpunaru scandalagiu: românul a fost eliminat şi a bruscat oamenii de ordine!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 21 aprilie 2011

Formaţia lustiană FC Porto, cu fundaşul Cristian Săpunaru titular, s-a calificat în finala Cupei Portugaliei, după ce a învins, miercuri, pe Da Luz, echipa Benfica Lisabona, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei, informează A Bola, citată de Mediafax.

Pentru FC Porto au marcat Joao Moutinho '64, Hulk '71 şi Falcao '74, în timp ce pentru Benfica a înscris Cardozo '80, dintr-un penalty acordat după un fault al lui Săpunaru asupra lui Saviola, fază la care românul a primit cartonaşul galben pentru proteste.

Cristian Săpunaru a jucat până în minutul 87, când a fost înlocuit cu Sereno, românul primind cartonaşul roşu, pe banca de rezerve, în minutul 90+6. Fundaşul român a protestat vehement la adresa arbitrului şi a primit al doilea galben, deşi nu se mai afla pe teren. De nervi, Săpunaru a bruscat cîţiva oameni de ordine aflaţi pe gazon, pînă la intrarea la cabine.

În tur, la Porto, Benfica s-a impus cu scorul de 2-0. În finala din 22 mai, FC Porto va întâlni echipa Vitória de Guimaraes.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.