Liga 1

Totul pentru titlu » Galeria vine la antrenamentul lui Poli!

Fanii bănăţenilor vor să le arate jucătorilor că au parte de toată susţinerea galeriei

Articol de Adrian Bucur  —  joi, 21 aprilie 2011

Fanii timişorenilor sînt decişi să susţină echipa lui Uhrin înainte de confruntarea din weekend cu FCM Tîrgu Mureş.


După momentele mai dificile din ultima perioadă a campionatului, fanii lui Poli au decis să ia atitudine! Este vorba de o atitudine pozitivă pentru că suporterii bănăţeni au decis să se strîngă în număr mare pentru a susţine echipa la antrenamentul de vineri al echipei lui Uhrin.


Fanii alb-violeţi se vor întîlni vineri la ora 16:30 în faţa Peluzei Sud de unde vor merge spre terenul de antrenament pentru a discuta cu jucătorii. Gestul nu este unul în premieră pentru că susţinătorii Politehnicii au avut acţiuni asemănătoare şi în trecut, înainte de meciuri importante pentru formaţia timişoreană.

"Vrem ca băieţii să simtă că sîntem alături de ei şi să vadă că se pot baza pe sprijinul nostru. Îi chemăm pe toţi suporterii alb-violeţi la antrenament, dar şi la meci pentru a susţine echipa. Acum cînd sîntem foarte aproape de titlu trebuie să fim uniţi şi să tragem toţi în aceeaşi direcţie", a spus pentru opiniatimisoarei.ro Sebastian Novovic, unul dintre fanii timişoreni implicaţi în organizarea Peluzei Sud

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.