Liga 1

Dinel Staicu ar putea fi eliberat mîine! Vezi imagini senzaţionale de pe site-ul Interpol

Articol de Cătălin Popescu  —  joi, 21 aprilie 2011

Reţinut marţi, în Ungaria, la 25 de kilometri de vama Nădlac, Dinel Staicu ar putea fi eliberat de poliţiştii maghiari. Motivul? Gazeta de Sud susţine că autorităţile române s-au blocat şi nu au emis încă mandatul de executare a sentinţei.

Problema a apărut încă din momentul în care a fost dat în urmărire generală, deoarece atunci s-a comis o eroare. Numele sub care acesta a fost căutat a fost cel de Staicu, iar fostul patron al Craiovei îşi schimbase între timp numele în Nuţu, după soţia sa.

Pe 12 aprilie, Judecătoria sectorului 4 din Bucureşti, acolo unde s-a judecat procesul său, a emis un nou mandat de arestare pe numele real al lui Dinel, dar cu termen de recurs de 10 zile. Ieri, avocaţii omului de afaceri au atacat decizia şi astfel autorităţile române nu pot încă să facă dovada că Dinel Staicu e aceeaşi persoană cu Dinel Nuţu.

În urmă cu două săptămîni, Staicu a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la şapte ani de închisoare cu executare, în dosarul privind falimentarea Băncii Internaţionale a Religiilor. În plus, în prezent, acesta mai are un dosar pe rol în care e cercetat pentru prejudicierea Transgaz Mediaş cu 11,3 milioane de euro!

Fostul şef al Universităţii a fost căutat prin Interpol, iar pozele sale apar încă pe site-ul oficial al organizaţiei, sub titlul "WANTED".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.