Liga 1

Copos s-a împrumutat la bancă: "Pînă la ora 18:00 aveţi banii!" » Se întoarce Spadacio?

Patronul giuleştenilor pare să fi rezolvat încă o dată problemele financiare ale clubului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 21 aprilie 2011

Acţionarul majoritar al Rapidului, George Copos, a declarat azi că a făcut un nou împrumut la bancă şi jucătorii giuleşteni vor avea salariile în conturi până la ora 18:00.

"Astăzi am făcut un nou împrumut la bancă şi până la ora 18:00 jucătorii vor avea salariile în conturi. Sunt epuizat şi extrem de trist, pentru că eu trebuie să rezolv toate aceste lucruri, deşi nu este treaba mea. Nu ştiu exct pe ce lună s-au plătit salariile, nu mă ocup eu de asta. Jucătorii trebuie să fie liniştiţi pentru că banii vor intra astăzi în conturi", a spus Copos, conform Mediafax.

Componenţii formaţiei Rapid au refuzat să se antreneze, miercuri seară, la baza Pro Rapid, în semn de protest faţă de neplata salariilor pe ultimele luni.

Protestul de miercuri seară vine după plecarea lui Juliano Spadacio în Brazilia, din aceleaşi motive. Mijlocaşul Juliano Spadacio a plecat, miercuri, la Sao Paolo, Brazilia, din cauza restanţelor salariale pe care FC Rapid le are faţă de el.

UPDATE // Copos vrea daune materiale de la Spadacio dacă Rapid nu ia titlul!

Deşi Rapidul are şanse infime la cîştigarea titlului în Liga 1, Copos spune că ratarea locului 1 îi va aduce mijlocaşului brazilian penalităţi financiare.

"Spadacio a plecat cu nerespectarea clauzelor contractuale. Eu n-am ştiut de acest litigiu, abia alaltăieri (n.r. - marţi) m-a informat domnul Dinu Gheorghe. Oricum, Spadacio, pentru faptul că a plecat de la echipă, va suporta toate consecinţele. Mai mult, noi credem în continuare în şansele la titlu. Iar dacă nu vom reuşi să câştigăm titlul din cauză că el a plecat la mijlocaul campionatului de la echipă îi vom solicitra inclusiv daune materiale. Aşa este normal, pentru că există un contract între noi şi el care trebuie respectat", a mai spus Copos.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.