Liga 1

Oţelul a pierdut prim-planul în lupta pentru titlu » Marius Stan: "Vaslui e favorită!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 21 aprilie 2011

Marius Stan şi Dorinel Munteanu au organizat astăzi o conferinţă de presă la Galaţi, unde cei doi au vorbit despre meciul pe care Oţelul îl va disputa în weekend pe terenul Gloriei Bistriţa. Primul care a luat cuvîntul a fost preşedintele clubului:

"Ne bucurăm că adversarii îşi menajează jucătorii pentru meciurile cu noi. Asta înseamnă că ne apreciază mult şi înseamnă că în sfîrşit reprezentăm o echipă importantă a campionatului. Sper ca jucătorii noştri să se mobilizeze pentru meciul cu Gloria".

Dorinel Munteanu a vorbit apoi despre situaţia mijlocaşului Gabri Paraschiv, accidentat grav în urmă cu cîteva etape:
"Sper să se refacă rapid Para, abia săptămîna viitoare începe antrenamentele normale. Acum face doar alergări uşoare".

Marius Stan a tratat şi subiectul meciului de coşmar pe care Galaţiul l-a avut cu Dinamo, cînd bucureştenii au egalat la 3 în ultimele 5 minute de joc:

"70% din meciul cu Dinamo a fost favorabil nouă, egalul nu e meritat şi Dinamo n-a avut nici o şansă să învingă. Această situaţie riscă să aducă echipa noastră într-o stare de lipsă de încredere. Dinamo nu a existat pe teren şi doar în ultimele minute s-a văzut în joc. Exact acele minute în care noi ne-am relaxat au făcut diferenţa. Sperăm ca totuşi să reuşim să trecem de această perioadă şi jucătorii să-şi revină psihic".

În cazul unei înfrîngeri la Bistriţa, Oţelul ar putea cădea pînă pe locul 3, în funcţie de rezultatele indirecte, dar Dorinel Munteanu nu crede în acest scenariu: "Nu cădem pe 3 după etapa asta, e foarte simplu. Lumea să stea liniştită".

Marius Stan a comentat în final lupta pentru titlu, spunînd că Vasluiul este favorită în acest moment:
"În acest moment, Vasluiul pare favorită, pentru că are un program mai uşor, dar nu se ştie niciodată. Meciurile uşoare pot fi mai grele pe teren decît cele considerate cu adevărat dificile".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.