Liga 1

Copos oftează: "Le dau banii, sînt trist"

Articol de Alexandru Răducanu, Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Copos s-a împrumutat la bancă pentru ca jucătorii să intre în cantonament pentru meciul de azi de la Ploieşti şi a anunţat că-l dă în judecată pe Spadacio



George Copos a ieşit din umbră pentru a salva din nou situaţia la Rapid. Greva generală de miercuri a fotbaliştilor, care refuzaseră să se antreneze din cauză că nu-şi mai luaseră salariile de două luni, l-a convins pe patron să umble la "puşculiţă".

"Am făcut un nou împrumut la bancă. Sînt epuizat şi extrem de trist, pentru că eu trebuie să rezolv toate aceste lucruri, deşi nu este treaba mea. Jucătorii trebuie să fie liniştiţi pentru că banii vor intra în conturi", a anunţat ieri după-amiază Copos, care promisese că pînă seara, la ora 18:00, restanţele vor fi achitate. Bozovici şi Compania au intrat aseară în cantonament pentru meciul cu Astra de azi. La ProRapid era aşteptat şi finanţatorul pentru a discuta personal cu elevii lui Şumi.


"Spadacio o să plătească dacă nu luăm titlul!"
Copos a decis să se implice şi în cazul Spadacio, brazilianul fugit de miercuri de la echipă. Boss-ul alb-vişiniilor s-a informat în această problemă de la Dinu Gheorghe şi apoi a anunţat că-l va da în judecată pe fotbalist: "Spadacio a plecat cu nerespectarea clauzelor contractuale şi va suporta consecinţele. Dacă nu vom reuşi să cîştigăm titlul din cauză că el a plecat la mijlocul campionatului, îi vom solicita inclusiv daune materiale".


550.000 de euro însumează ratele contractuale pe două luni ale jucătorilor de la Rapid


"Această echipă, cu sprijin şi linişte financiară, termina pe primele două locuri fără probleme. Cînd am spus că la Rapid e greu, am ştiut eu ce vorbesc"

"Pentru mine este o problemă majoră că nu îl mai am la dispoziţie pe Spadacio şi că jucătorii nu s-au antrenat. Era o piesă de bază, aveam mare nevoie de el"
Marius Şumudică, antrenor Rapid


"Voi credeţi că eu mai rămîn?"
Marius Şumudică e dezamăgit de ce se întîmplă la echipă şi a revenit asupra ideii de a pleca din Giuleşti în vară. "Nu ştiu ce se va întîmpla de aici înainte, dacă în vară le vor mai fi prelungite contractele lui Glauber, lui Olberdam şi celorlalţi. Nici eu nu-mi cunosc soarta, ce să mai vorbesc de alţii? Voi credeţi că eu mai rămîn la Rapid? Ar trebui poate mai degrabă să întrebaţi un viitor antrenor despre ce va fi din vară la echipă", a spus Şumi la sport.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.