Liga 1

Axa penalty-ului de la CFR-Vaslui: Robert Dumitru - naşul - finul - soţia - Minteuan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 23 April 2011

Derby-ul etapei dintre CFR Cluj şi FC Vaslui a fost decis de un 11 metri dictat de un “central” care îl are naş de cununie pe Sorin Corpodean, naşa acestuia fiind sora soţiei antrenorului ardelenilor.


Adrian Porumboiu a acuzat violent faza din care CFR a marcat singura reuşită a meciului din Gruia, gol înscris de Cadu în urma unui penalty obţinut de Bastos la un duel în careu cu Farkaş. “Corpodean e naşul lui Robert Dumitru, e şi Minteuan băgat în această cumetrie, e inadmisibilă această cumetrie”, a acuzat Porumboiu.

GSP face lumina în ceea ce constau relaţiile dintre centralul meciului CFR - Vaslui, fostul arbitru Sorin Corpodean şi antrenorul CFR-ului, Alin Minteuan. Robert Dumitru este finul lui Sorin Corpodean, acesta din urmă arestat acum doi ani în celebrul dosar DNA Piteşti. 

La rîndul său, Corpodean a fost cununat de un cunoscut om de afaceri din Cluj, e vorba despre Dan Zdroba, a cărui soţie este soră cu Anca Minteuan, soţia tehnicianului "feroviarilor".

“Am aflat că este vorba despre o astfel de încrengătură în dimineaţa meciului şi i-am transmis imediat lui Vasile Avram, însă mi-a spus că nu e nici o problemă”, a declarat Adrian Porumboiu după finalul meciului de la Cluj. Vasile Avram a fost supervisor la CFR – Vaslui 1-0 şi a urmărit meciul alături de preşedintele clujenilor, Iuliu Mureşan.

Vezi mai jos rezumatul meciului CFR-Vaslui 1-0, gol marcat de Cadu din penalty.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.