Campionate

Mourinho şi pad-ul său minune! Are o întreagă bază de date despre ai lui şi despre adversari

Foto: Marca

Articol de Aurelian Botezatu  —  luni, 25 aprilie 2011

Jose Mourinho a spus adio carneţelului de notiţe. Pentru a-şi uşura munca, tehnicianul Realului şi-a "tras" un pad, pe care a instalat un program special, furnizat de firma Forward Green.

Respectivul soft îi permite să stocheze date importante despre jucătorii lui, dar şi despre adversari, mergînd de la informaţii vizînd pregătirea lor fizică şi pînă la strategii de joc. Jose aduce "Moupad"-ul inclusiv la antrenament, unde, cu el în faţă, le arată secunzilor săi exact ce au de făcut în cadrul respectivei şedinţe de pregătire.

La realizarea softului, Mourinho a lucrat cot la cot cu programatorii firmei Forward Green. "Principalul avantaj e timpul de reacţie. Dai un click şi imediat îţi apar toate informaţiile despre adversar, jucător cu jucător. Poziţiile lor în teren, mişcările din atac şi din apărare, totul", a explicat unul dintre producători.

Numit "Mourinho Tactical Board", acest program este gîndit pentru antrenorii de toate categoriile, dar şi pentru suporteri împătimiţi de tactică. Începînd din 16 aprilie poate fi cumpărat de pe site-ul oficial, mourinhospecialboard.com, la preţul de 39.95 euro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.