Liga 1

Dusan Uhrin: "Cine nu crede că putem cîştiga titlul nu are ce căuta aici!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 25 aprilie 2011

Antrenorul FC Timişoara, Dusan Uhrin, a admis într-o conferinţă de presă, că deşi echipa a avut alte obiective stabilite iniţial, acum vrea titlul de campioană şi anunţă schimbări începînd cu următorul meci, în deplasare cu Universitatea Cluj.

"Am avut alte obiective stabilite iniţial, dar în acest moment cu toţii ne dorim titlul, iar cine nu-şi doreşte asta, nu are ce căuta aici. Avem o şansă mare de a cîştiga, dar nu avem nici o garanţie, aşa e în sport. Încă şase echipe îşi doresc acelaşi lucru, iar noi suntem obligaţi să luptăm, orice ar fi.
Din punctul meu de vedere, eu fac totul pentru a atinge acest obiectiv. Poate nu jucăm bine, dar arătaţi-mi o echipă care joacă bine. Consider că dacă vom lupta pînă la ultima etapă, va fi excelent pentru noi", a spus Dusan Uhrin Jr.

Managerul sportiv Daniel Stanciu a spus că o victorie în deplasare cu Universitatea Cluj este obligatorie, dar nu pentru titlu, ci pentru podium. "Nu traversăm o perioadă foarte bună, dar trebuie să mergem mai departe. Avem nevoie de o victorie la Mediaş pentru a spera la o clasare pe podium. E un meci dificil, dar nu mai avem timp de lamentări, trebuie să cîştigăm dacă mai vrem ceva de la acest sezon. Este păcat că după un parcurs foarte bun în marea majoritate a sezonului am pierdut multe puncte pe teren propriu. O victorie ne-ar da speranţe pentru o clasare pe podium, pentru că lupta la titlu este foarte dificilă pentru noi", a spus Daniel Stanciu.

"Băieţii trebuie să conştientizeze faptul că au o şansă importantă. Trebuie să credem în continuare, pentru că sunt sigur că titlul se va decide abia în ultimele etape. Pantilimon s-ar putea să lipsească chiar două - trei săptămîni. Vor mai lipsi Mansour, Cisovsky şi Scutaru", a precizat managerul alb-violeţilor.

Partida U Cluj - FC Timişoara este programată miercuri, 27 aprilie, de la 21:00, pe DigiSport si LiveTEXT pe gsp.ro

 

Sursa: Mediafax

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.