Liga 1

liveTEXT: FC Vaslui - Craiova 2-1, iar echipa lui Hizo ţine aproape de Oţelul şi Poli. Craiova, aproape CONDAMNATĂ

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 27 aprilie 2011

Timp de 15 minute, FC Vaslui a ajuns pe prima poziţie a clasamentului din Liga I după victoria reuşită cu mare dificultate în partida cu Universiteatea Craiova, de pe teren propriu, în timp ce oltenii s-au afundat şi mai mult în zona retrogradării. Trupa luI Reghecampf mai are şanse minime de salvare de la matineu.

Vasluienii au început meciul furibund, iar golul nu a întîrziat să apară. După centrarea lui Annang, Dorel Stoica şi-a introdus balonul în propria poartă şi totul părea că decurge conform planului pentru Hizo. Stupoare însă înainte de pauză! Subotici a inventat o execuţie frumoasă, din unghi, iar trasorul său a adus egalitatea pe tabelă. Bucuria oaspeţilor a fost de scurtă durată, deoarece în minutul 42 tînărul Alin Buleică a fost eliminat, după ce a încasat 2 galbene în 3 minute.

Repriza secundă a reprezentat un asediu permanent la poarta bravului Silviu Lung Jr, care a trebuit să se recunoască învins în minutul 82, la lovitura liberă senzaţional executată de brazilianul Wesley. Astfel, cu cele 3 puncte adunate astăzi, FC Vaslui se instalează pe prima poziţie a clasamentului, cel puţin pentru două ore, cînd se va termina partida Politehnicii Timişoara, de la Mediaş, contra lui U. Cluj.

CITEŞTE liveTEXT COMENTARIUL MECIULUI!


Echipe:

Vaslui: Kuciak - Milanov, Cînu, Papp, Aticah - Campano, R.Costin, Wesley, Gerlem - Adailton, Temwanjejra
Rezerve: Cerniauskas, Rivas, Neagu, Milisavljevici, Bălace, Pavlovici, Bello

Craiova: Lung Jr - Dănănae, Zoro, Lopes, Buşu - D.Stoica - Buleică, Nicolae, Prepeliţă, Subotici - Stoianof
Rezerve: Hotoboc, Firtulescu, Gîngioveanu, Wendel, Bujor, Ologu, Roman II

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.