Liga 1

Boya şi Curelea se autopropun în Giuleşti

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Liber de contract după ce a fost dat afară de Partizan Belgrad, fostul vîrf al Rapidului din perioada 2007-2009 s-a autopropus în Grant. Giuleştenii n-au uitat însă escapadele bahice ale camerunezului şi l-au refuzat categoric. "Nu putem risca să-l aducem pentru că asta ar însemna să-l strice iar pe Bozovici", au explicat alb-vişiniii.

La rîndul său, atacantul Sportului, Costin Curelea (26 de ani), a rămas impresionat de atmosfera din Giuleşti şi spune că şi-ar dori să evolueze în alb-vişiniu: "Toată viaţa mea am jucat numai în Regie, cred că a sosit momentul să plec şi eu. Ar fi frumos să ajung la Rapid, e o formaţie cu nişte fani fantastici, care ştiu să-şi susţină echipa". Vîrful e cotat de Şiman la 500.000 de euro! 

Revine Marius
O dată cu plecarea lui Marius Şumudică, la antrenamentele primei echipe va reveni Marius Constantin. Stoperul de 26 de ani a fost exclus din lot de Şumi, după ce a sărit să-şi bată antrenorul fiind deranjat de o remarcă a tehnicianului la adresa soţiei sale. Timp de o lună de zile, fundaşul central s-a pregătit la "satelitul" formaţiei giuleştene, însă fără a evolua acolo.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.