Liga 1

Uhrin, felicitat de Iancu că Zicu a fost rezervă: "N-ai cum să joci la Timişoara aşa, poţi să fii Pele sau Beckenbauer"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 27 aprilie 2011

Marian Iancu l-a felicitat pe cehul Uhrin pentru decizia riscantă de a-i lăsa pe banca de rezerve pe Ianis Zicu şi Lukas Makgera, titulari incontestabili pînă acum în Liga 1:

"E clar că Zicu şi Magera sînt complet ieşiţi din formă şi au pierdut şi pregătirea fizică. Ei n-au cum să joace la Timişoara aşa, poţi să fii Pele sau Beckenbauer. Îl felicit pe Uhrin că i-a lăsat pe bancă, antrenorul a măsurat foarte bine situaţia.

Pe finalul jocului am arătat o lipsă de concentrare care trebuie analizată. Goga a fost inexistent, iar intrările lui Zicu şi Magera nu au adus nici un fel de plus, ba chiar din contră! Mi-a plăcut echipa din prima repriză. La Timişoara grupul este important, nici o individualitate nu are parte de tratament prefernţial. Cine nu pune osul va pleca, indiferent ce nume are.

Faptul că Uhrin taie în carne vie avînd în vedere că fizic nu există calitate este foarte bine, pentru că nu se fac concesii. Nu înţeleg de ce apar kilogramele în plus la un supertalent precum Zicu, pentru că este un supertalent. Dar el de 7 etape n-a mai făcut un dribling! Însă în etapele rămase nu am nevoie de tehnică, ci de angajament, de sacrificiu şi de efort fizic", a spus Iancu la Fanatik Show, pe DigiSport.

Timişoara a cîştigat contra lui U Cluj, la Mediaş, scor 2-1, graţie golurilor marcate de Alexa şi Ignatjevici. Pentru gazde a replicat Claudiu Niculescu, în repriza secundă.

Finanţatorul bănăţean a comentat şi arbitrajul de la partida FC Vaslui - U. Craiova, încheiată cu victoria gazdelor, într-un meci în care oltenii au înfierat maniera de arbitraj.

"Ce să mai zici cînd arbitrul de la Vaslui este din Bacău? Şi pîinea o ia de la Porumboiu, şi mîncarea. Ce să facă arbitrul de la Bacău? Să fim serioşi. Şi vîntul dacă bătea şi cădeau fotbaliştii de la Vaslui, dădea fault. Vreau să-i aduc aminte şi domnului Cîrţu, care pare că are astenie de primăvară, ce a făcut Balaj pentru prietenul lui Mihai Stoica. Să nu mai vorbească de Timişoara!", a încheiat Iancu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.