Liga Campionilor

Mourinho n-a iertat pe nimeni după eşecul cu Barcelona » I-a mitraliat pe toţi!

Articol de Daniel Scorpie  —  joi, 28 aprilie 2011

Mourinho l-a atacat violent după meci pe Guardiola, dar şi pe şeful arbitrilor de la UEFA, considerîndu-se victima unei eterne conspiraţii a Barcelonei contra echipelor sale.


Trimis în tribună de neamţul Stark, după ce a protestat la eliminarea lui Pepe, Mourinho (foto) a lansat săgeţi otrăvite în toate direcţiile. S-a considerat iarăşi victima unei conspiraţii, dezgropînd toate întîmplările nefericite trăite contra Barcelonei în cariera de antrenor. Şi în Anglia, şi în Italia.

"Nu i-am zis nimic arbitrului, doar am rîs şi am aplaudat cu două degete. Dac-aş spune acum tot ceea cred, atunci cariera mea s-ar încheia chiar acum!", şi-a deschis atacul antrenorul portughez. A continuat trecînd la detalii şi iar s-a plîns de arbitraj: "Vă pun numai o întrebare: de ce Ovrebo, Busacca, Stark? În fiecare semifinală se repetă povestea. Sigur, vorbim despre o echipă absolut fantastică. De ce n-a ajuns în finală Chelsea? Şi de ce Inter a fost salvată doar de un miracol?".

Antrenorul madrilen a explicat unde s-a rupt jocul, în minutul 61, aruncînd vina pe şeful suprem al arbitrilor de la UEFA şi chiar pe sponsorul de pe tricourile catalanilor: "La 0-0, voiam să-l scot pe Lass şi să-l bag pe Kaka. Nu ştiu dacă asta este puterea lui Villar sau cea a publicităţii pentru UNICEF. S-a demonstrat că nu ai nici o şansă contra Barcelonei. UEFA nu lasă nici o echipă să joace contra lor. Trebuiau să ajungă în finală şi au reuşit. Se putea termina 0-0, băteau în retur şi nu se întîmpla nimic, acceptam cu fair-play. Dar de ce au nevoie mereu de ceva evident pentru toată lumea? Doar arbitrul poate răspunde la întrebarea asta, dar sînt convins că nu o va face".


"Cîteodată sînt dezgustat de lumea în care trăiesc. Dacă reuşim să dăm un gol Barcelonei, ne omoară imediat din nou"
Jose Mourinho, antrenor Real

"Sîntem eliminaţi. Dar mergem la Barcelona cu toată mîndria şi respectul pentru fotbal. Fără Pepe şi Ramos, care n-au făcut nimic, fără antrenor şi cu un rezultat imposibil de remontat"
Jose Mourinho, antrenor Real

"Guardiola e un antrenor mare, dar a cîştigat o Ligă de care mie mi-ar fi ruşine după scandalul de pe Stamford Bridge. Iar acum, dacă va cîştiga iar, va fi cu scandalul de pe Bernabeu"
Jose Mourinho, antrenor Real

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.