Liga 1

Viglianti ratează un penalty în ultimele secunde şi Oţelul urcă doar pe locul 2

Bucuria fotbaliștilor gălățeni

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 28 April 2011

Elevii antrenaţi de Dorinel Munteanu au ratat şansa de a trece din nou pe prima poziţie a clasamentului după egalul obţinut pe teren propriu în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş, 2-2.

Primii care au deschis scorul au fost oaspeţii întîlnirii, prin iordanianul Bawab, care a driblat doi fundaşi gălăţeni şi l-a învins fără emoţii pe portarul Grahovac. Pînă la finalul primei reprize, gazdele au mai avut cîteva ocazii la poarta lui Pleşca, dar nici una dintre ele nu s-a materializat.

Partea secundă a partidei a venit cu mai multe goluri şi moldovenii au egalat dintr-o lovitură de pedeapsă, în minutul 61, transformată bine de Antal. Augustus Constantin l-a iertat însă pe Vukadinovici, jucătorul care a provocat penalty-ul şi nu a văzut al doilea cartonaş galben. Egalitatea pe tabelă a durat doar un sfert de oră, pînă cînd Eric a punctat pentru 2-1, la finalul unei acţiuni luate pe cont propriu.

Pena a profitat de pasa excelentă venită de pe partea stîngă a atacului gălăţean şi a adus un punct Oţelului, cu o lovitură de cap plasată la colţul scurt. Gazdele ar fi putut să cîştige toate punctele puse în joc dacă Viglianti nu ar fi ratat penalty-ul obţinut în minutul 90+5, mingea lovind transversala lui Pleşca.

Oţelul: Grahovac - Rîpă, Perendija, Sg.Costin, Sălăgeanu - Antal, Neagu, Giurgiu, S.Ilie - Viglianti - Punosevac
Rezerve: Brăneţ, Iorga, Sîrghi, Cojoc, Ibeh, Buş, Pena

Gaz Metan: Pleşca - Zaharia, Fl.Lazăr, Trtovaci, Buzean - Todea, Bozeşan, Eric, Pîrvulescu, Vukadinovici - Bawab
Rezerve: Vîtcă, Liţu, Fl.Bratu, Del Campo, Roman, Dudiţă, Miclea

VEZI MAI JOS FAZELE VIDEO

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.