Liga Campionilor

Cristiano Ronaldo "trage" în Mourinho: "Urăsc stilul Jose!"

Cristiano Ronaldo (în alb) într-un duel fierbinte cu Puyol, căpitanul Barcei Foto: Reuters

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Atacantul madrilen acuză strategia defensivă a Realului, dar şi durităţile la care au apelat colegii săi pentru a stopa Barcelona


Vezi aici rezumatul semifinalei de pe Santiago Bernabeu dintre Real Madrid şi Barcelona!

Umilinţa suferită de Real miercuri seară, pe "Bernabeu", i-a adus lui Jose Mourinho contestatari inclusiv dintre propriii jucători. Cristiano Ronaldo, vedeta echipei, a fost chiar primul care s-a dezis de strategia ultradefensivă a compatriotului său.

"Urăsc acest stil. Nu sînt de acord nici cu durităţile. Dar n-am ce face, trebuie să mă adaptez pentru că asta-i situaţia", a declarat internaţionalul portughez imediat după fluierul final. Totuşi, pentru Ronaldo, singura justificare a eşecului suferit de echipa sa e eliminarea lui Pepe: "Nu vreau să mă scuz, dar în inferioritate e foarte greu cu Barcelona".

Arbitrajul lui Stark? "N-am putut vorbi cu nimeni pe teren. Dacă deschideam gura, primeam sigur cartonaş. Nu vedeţi că toate echipele care joacă împotriva Barcelonei termină în inferioritate? Să fie o coincidenţă?, s-a revoltat atacantul Realului. Messi? "I-a fost mult mai uşor după ce noi am rămas în zece".


Mourinho riscă o pedeapsă drastică
Barcelona a anunţat că va supune atenţiei juriştilor săi toate afirmaţiile făcute de Jose Mourinho la conferinţa de presă. Iar dacă e cazul, va cere UEFA deschiderea unei anchete disciplinare împotriva antrenorului portughez. Acesta a pus înfrîngerea Realului pe seama şefului arbitrilor de la UEFA, Angel Maria Villar, şi pe a partenerului catalanilor, UNICEF: "S-a demonstrat că nu ai nici o şansă contra Barcelonei. UEFA nu lasă nici o echipă să joace împotriva lor. Nu ştiu dacă asta e puterea lui Villar sau a publicităţii pentru UNICEF".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.