Liga Campionilor

VIDEO / Rio Ferdinand: "Dacă mă veţi vedea făcînd ce-a făcut Alves, vă dau voie să mă faultaţi dur!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 28 aprilie 2011

Fundaşul şi căpitanul lui Manchester United, Rio Ferdinand, s-a declarat de partea lui Real Madrid în conflictul cu Barcelona cu privire la simulările oaspeţilor de aseară, care l-au determinat pe arbitru să-i arate cartonaşul roşu lui Pepe şi să dea alte galbene şi lovituri libere în favoarea catalanilor.

VEZI AICI VIDEO CU TOATE SIMULĂRILE JUCĂTORILOR DE LA BARCELONA ACUZATE DE REAL!


"Simulările astea sînt jenante! Cînd Pedro va revedea faza credeţi că se va gîndi «Oare ce-a fost în capul meu?». Probabil jucătorii de rugby se amuză teribil la meciurile de fotbal. Dacă mă veţi vedea pe mine vreodată ieşind pe targă şi apoi alergînd să reintru pe teren vă dau voie să mă faultaţi dur cu ambele picioare", a scris Rio Ferdinand pe Twitter.

"Gestul lui Alves nu va fi apreciat de prea mulţi, dar dacă s-ar fi ridicat imediat, Pepe ar fi primit doar galben, iar fanii Barcelonei vor fi mulţumiţi că a procedat aşa", e de părere şi Michael Owen.

"Dani Alves, eşti o ruşine! Mai rostogoleşte-te pe teren puţin!", a scris pe Twitter şi jucătorul nord-irlandez de golf Rory McIlroy.

"Nu pot să cred că Pepe a luat roşu pentru aşa ceva", a opinat Chad Ochocinco, fost jucător de fotbal american şi apropiat al jucătorilor ambelor cluburi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.