Liga 1

Discordie în Ghencea » MM pe făraş?

Articol de Dan Udrea, Ionuţ Petrişor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Becali l-a instalat pe Marcel Popescu în funcţia de preşedinte sportiv la Steaua, iar poziţia în club a actualului manager este tot mai şubredă



Sosirea lui Marcel Popescu în Ghencea învolburează iar apele la echipă. Omul care a ajutat CFR să cîştige două campionate, trei Cupe ale României şi două Supercupe a fost numit de Becali director sportiv în locul lui Narcis Răducan, unul dintre oamenii din club extrem de apropiaţi lui Mihai Stoica.


MM la Digi, echipa la Severin
Mai mult, pentru prima dată de la revenirea sa în Ghencea, Mihai Stoica nu a fost prezent la un meci disputat de Steaua. În timp ce roş-albaştrii erau la Severin şi se pregăteau pentru partida cu Pandurii, MM era în studio la DigiSport, unde analiza etapa de campionat din Franţa, care s-a disputat weekend-ul trecut! Stoica are contract cu televiziunea trustului RCS-RDS, unde cîştigă 5.000 de euro lunar. La Steaua, Stoica ia o indemnizaţie dublă, adică 10.000 de euro pe lună, la fel ca majoritatea jucătorilor din lot!


"Ăsta face doar ce vrea el?"
Steaua a fost însoţită la Severin de trei oameni din conducere: Teia Sponte, Valeriu Argăseală şi Narcis Răducan. Mai multe voci din club au rămas surprinse cînd au aflat că managerul va lipsi de la meciul cu Pandurii. "E incredibil! Cum să nu vii cu echipa la meci?", a spus indignată o persoană din staff-ul echipei. Stoica pare tot mai singur la Steaua, principala sa misiune, aceea de a aduce jucători în Ghencea, urmînd să-i revină începînd din sezonul viitor lui Marcel Popescu.


"Mihai Stoica şi Marcel Popescu vor avea aceleaşi atribuţii la Steaua, să transfere jucători buni"
Gigi Becali, patron Steaua

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.