Liga 1

Moral de fier » Oţelul nu dezarmează după şocurile "Dinamo" şi "Gaz Metan": MAI AMBIŢIOŞI!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 28 aprilie 2011

Au avut un meci de infarct cu Dinamo, terminat 3-3, pierzînd atunci 2 puncte extrem de importante în lupta pentru titlu. Fotbalul le-a mai dat o palmă fotbaliştilor lui Dorinel Munteanu în această etapă, contra lui Gaz Metan Mediaş. Viglianti a spulberat speranţele a mii de gălăţeni, irosind un penalty în ultimul minut de joc, cînd scorul era 2-2. Partida s-a încheiat nedecis şi Oţelul pare că nu mai ştie drumul spre victorie. Fără poticnelile din meciurile cu Dinamo şi Gaz Metan, Oţelul ar fi fost lider acum!

Marius Stan a declarat după remiza cu Gaz Metan Mediaş că penaltiul ratat de Gabriel Viglianti în minutul 90+4 ar putea fi cel mai scump din istoria echipei gălăţeni.

"Penaltyul ratat de Viglianti poate fi cel mai scump din istoria Oţelului. Însă atitudinea pe care au arătat-o jucătorii îmi dă speranţe. A fost foarte greu să revină de la 0-1, apoi de la 1-2, au arătat că sunt bărbaţi", a spus Stan.

Căpitanul formaţiei Oţelul, Sergiu Costin, consideră că semieşecul cu Gaz Metan Mediaş ar putea constitui un impuls pentru el şi pentru coechipierii săi.

"Poate aşa a vrut Dumnezeu, să nu reuşim nici astăzi pe final, aşa cum am păţit-o şi cu Dinamo. Poate însă se va întoarce roata în ultimele etape. Noi nu credem că s-a pierdut titlul astăzi şi poate acest semieşec ne va ambiţiona şi mai mult pentru finalul de campionat", a spus Costin.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.