Liga 1

UPDATE Jean Pădureanu: "Ne-am despărţit de Halagian din cauza unor probleme de sănătate"

Articol de Alexandru Răducanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

UPDATE / Contactat telefonic, Jean Pădureanu a negat că l-ar fi dat afară pe Halagian din cauza unui conflict cu jucătorii italieni. Preşedintele Gloriei a incovat probleme de sănătate ale tehnicianului ca motiv de despărţire.

Florin Halagian a fost îndepărtat ieri de la Gloria Bistriţa după un episod hilar în care au fost implicaţi el şi trei jucători italieni



Florin Halagian s-a despărţit de Gloria Bistriţa şi nu a fost prezent ieri la meciul cu Dinamo. Nu se ştie exact dacă tehnicianul de 72 de ani şi-a dat demisia sau a fost demis, în tot cazul el nu mai e în staff-ul ardelenilor. A confirmat ieri pentru gsp.ro, chiar în timpul în care se disputa partida: "E adevărat că nu mai sînt deloc la Bistriţa, dar nu sînt genul de om care să detaliez astfel de situaţii". Motivele rupturii sînt incredibile pentru fotbalul anului 2011. Iată detaliile:

1. Miercuri seară, în tabăra bistriţenilor cantonată în Capitală a izbucnit un conflict între tehnician şi jucătorii Cavalli, Corallo şi D'Agostino. "Dacă nu vă bărbieriţi urgent, nu jucaţi cu Dinamo!", s-a răstit Hala la ei. Aceştia, şocaţi, au refuzat să se conformeze şi au reacţionat: "OK, atunci nu jucăm". După care au fost să discute cu preşedintele Jean Pădureanu. Între italieni şi Halagian, "Lordul" a ales să se despartă de antrenor. Aşa că Nicolae Manea a fost ieri singurul tehnician pe banca ardelenilor.

2. Halagian a mai fost zilele trecute protagonistul unor întîmplări ciudate. L-a învoit pe Vali Năstase pentru cîteva zile, iar cînd fundaşul a revenit la echipă, "Armeanul" a reacţionat, urlînd: "Ce caută ăsta la mine la antrenament?! Afară!". Degeaba au încercat secunzii să-i aducă aminte tehnicianului că el îl învoise pe jucător.

3. A aplicat interdicţii ce i-au atras antipatia jucătorilor. Una se referă la consumul de cafea, interzisă jucătorilor. Sînt fotbalişti care îşi comandau licoarea chiar de faţă cu antrenorul! "Am băut cafea, fără excese, pînă la 30 de ani şi vine tataie acum să-mi facă teoria chibritului?!", afirmau ei.

În trecut, Halagian a mai plecat cu scandal şi de la alte echipe. În urmă cu un deceniu, jucătorii Ceahlăului au dat o petrecere după ce antrenorul a fost îndepărtat de la Piatra Neamţ.


3 săptămîni a bifat Hala ca director tehnic la Gloria, adică 4 meciuri, dintre care o victorie, un eşec şi două remize

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.