Altele

Regina sportivă şi Prinţul microbist!

Articol de Cristian Voinea  —  vineri, 29 aprilie 2011

Astăzi are loc nuntă deceniului în Marea Britanie. Fiul cel mare al prinţului Charles, William, se va căsători cu Kate Middleton, o viitoare prinţesă îndrăgostită de orice activitate outdoor



Kate Middleton, viitoarea soţie a prinţului William, iubeşte sportul. Provenită dintr-o familie din categoria mijlocie, Kate a practicat hockey pe iarbă, baseball şi tenis de cîmp în şcoală primară.

Privită drept viitoarea prinţesă Diana, Kate nu s-a mulţumit doar să facă parte din echipele şcolii, ci era un adevărat superstar. "Era cea mai bună la hochei pe iarbă şi ţin minte că în anul în care a jucat, şcoala a obţinut cele mai bune rezultate din istorie, ea fiind golgeterul competiţiei", îşi amintesc profesorii.

În afară de sporturile de "maidan", Kate a cochetat şi cu baletul. Mai mult de atît, ea încă şi-a păstrat acest hobby şi îl practică ori de cîte ori are ocazia.

William este fan Aston Villa
Nici prinţul nu este un străin de sport, el fiind chiar preşedintele Federaţiei de fotbal din Anglia. Deşi ocupă această funcţie care este mai mult ceremonială, William practică polo pe iarbă pentru cauze caritabile şi este un fan înfocat al echipei Aston Villa, pe stadionul căreia a fost văzut în dese rînduri.

Nuntă ca în poveşti
Ceremonia va începe la ora 10:00 şi va dura pînă la 16:00. Aproximativ 1 milion de oameni vor fi prezenţi la faţa locului şi circa 2.5 miliarde vor fi conectaţi la eveniment prin intermediul televiziunilor. Specialiştii spun că nota de plată pentru această nuntă este de 95 de milioane de euro, doar 290.000 de costînd rochia de mireasă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.