Diverse

Familia Regală a României e prezentă la nunta prinţului William

+2 Foto
Milioane de oameni au aşteptat sărutul Prinţului William şi a soţiei sale, Catherina, Ducesa de Cambridge, la balconul Palatului Buckingham

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 29 aprilie 2011

În această dimineaţă a început nunta deceniului, a secolului, cred mulţi! Ceremonia a început la ora 10:00 şi va dura pînă la 16:00. Specialişti spun că nota de plată pentru această nuntă este de 95 de milioane de euro, doar rochia de mireasă costînd 290.000.

UPDATE // Prinţul William şi Kate Middleton au fost declaraţi căsătoriţi în jurul orei 13.30, în cadrul unei ceremonii fastuoase care a avut loc la catedrala Westminster din Londra, în prezenţa a circa 1.900 de invitaţi.
INTRĂ AICI PENTRU A URMĂRI LIVEVIDEO NUNTA DINTRE PRINŢUL WILLIAM ŞI KATE MIDDLETON!

UPDATE // La eveniment sînt prezente persoane importante din lumea sportului cum ar fi David Beckham, înotătorul australian Ian Thorpe, dar şi Sir Clive Woodward, antrenorul care a condus Anglia la victoria de la Cupa Mondială de rugby din 2003. De asemenea, este prezent şi căpitanul echipei de rugby a Angliei, Mike Tindall, care va intra şi el în familia regală în urma căsătoriei cu Zara Phillips, nepoata reginei şi campioană de echitaţie, la 30 iulie, la Edinburgh .

Aproximativ 1 milion de oameni sînt aşteptaţi să fie la faţa locului, iar 2.5 miliarde vor viziona nunta anului din faţa televizoarelor. Despre rochia de mireasă nu s-a aflat absolut nimic, nici măcar numele celui care a creat-o, dar presa din Marea Britanie speculează că ar costa în jur de 300.000 de euro.

Cinci români sînt pe lista invitaţilor: Regele Mihai, Principesa Margareta, Principesa moştenitoare,Principele Radu şi contele Kalnoky.

Pentru Kate, acest pas înseamnă o serie de schimbări. Viitoarei prinţese i se vor interzice anumite lucruri din momentul în care va spune "Da" în faţa altarului:

1. Nu se va mai numi Kate. După căsătorie i se va spune Prinţesa, Regala Prinţesă de Wales sau Catherine.

2. Nu are voie să voteze

3. Nu are voie să candideze pentru o funcţie politică

4. Este obligată să meargă la toate evenimentele publice, deşi Kate este cunoscută ca fiind o persoană liniştită care preferă să nu iasă în lume

5. Nu va spune sau face ceva controversat

6. Nu va avea voie să mănînce scoici din cauza faptului că familia Regală să teme de intoxicaţii alimentare sau alergii

7. Nu va mai putea juca Monopoly din cauza faptului că Ducele de York a spus că este un joc vicios

8. Nu va mai munci

9. Nu va semna nimic neoficial

10. Va trebui să îşi termine cina înaintea Reginei. În Marea Britanie, atunci cînd Regina termină de mîncat, toate persoanele de la masă trebuie să se oprească.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.