Liga 1

Craiova trăieşte! Oltenii sînt la doar trei puncte de Bistriţa după 3-0 cu Urziceni

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 01 May 2011

Craiova a reuşit un succes important contra Unirii Urziceni şi aşteaptă ca Steaua să se impună în faţa Gloriei diseară pentru a se apropia la trei puncte de ardeleni

Pe olteni pare să nu îi dărîme nimic. La şase puncte în spatele primului loc care oferă rămînerea în Liga 1, juveţii erau anunţaţi în această dimineaţă că nu mai au antrenor. Revenirea la echipă a fraţilor Costea a dinamitat vestiarul, singurul care a avut de suferit fiind Reghecampf, trecut şi el pe lista suspendaţilor de Mititelu.

Cu Ţicleanu revenit pe bancă, oltenii au început partida contra unei echipe care îşi joacă ultimele partide în fotbalul profesionist. Fără rebeli în primul 11, oltenii s-au instalat repede în jumătatea ialomiţeană. Subotici şi Stoianof au fost primii care au dat semnalul că Universitatea luptă pînă la capăt. Stoianof obţine penalty la un fault al lui Nicu, iar Subotici a deschide scorul (32).

Craiova a forţat, iar Gîngioveanu a centrat perfect pentru lovitura de cap a lui Dorel Stoica (43). 2-0! Replica din partea tinerilor de la Urziceni s-a lăsat din nou aşteptată, tot oltenii fiind cei care au punctat pe tabelă. Dorel Stoica nu s-a uitat degeaba la cele trei El Clasico şi a pasat pe culoar pentru Firţulescu, care l-a învins uşor pe Curcă (50). Craiova încă speră că se poate salva, iar Unirea e KO demult.

Echipele:

CRAIOVA

: Lung Jr - Dănănae, Gugu, Zoro, Buşu - Firţulescu, Stoica, J. Nicolae, Gîngioveanu - Stoianof, Subotici
Rezerve: Hotoboc, Fl. Costea, M. Costea, Dina, Wendel, Surugiu, M. Roman
Antrenor: Aurel Ţicleanu

URZICENI: Curcă - Buşcă, Mera, E. Nicu, V. Lupu - Scărlătescu, Apostol, Muzac, Pătraş - Tobă, Mihalcea
Rezerve: Cernea, Toşca, M. Ioniţă, G. Marcu, Ţene, Blay
Antrenor: Marian Pană

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.