Liga 1

Mititelu: "L-a lucrat pe Napoli!" / Reghe: "Echipa retrogradează din cauza lui Mititelu"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 01 mai 2011

Adrian Mititelu şi Laurenţiu Reghecampf au avut un dialog halucinant după victoria Craiovei, 3-0, în faţa celor de la Unirea Urziceni. Prietenia dintre cei doi nu mai este una strînsă, cum spunea fostul stelist la venirea în Bănie.

 

"Plînge ca o muiere! Aseară l-am rugat să nu demisioneze, dar nu a vrut să accepte. Azi îmi spunea că s-a răzgîndit că vrea să stea pe bancă. Mi-a trimis SMS-uri să mă ameninţe şi de-aia nu l-am lăsat la vestiar. A antrenat în prima ligă dataorită mie, l-a lucrat pe Napoli timp de trei luni. A prins boală pe fraţii Costea pentru că nevastă-sa nu a putut să semneze contracte cu ei", a spus Mititelu la televiziunea sportro.

În replică, Reghecampf a spus că echipa va retrograda din cauza lui Mititelu: "Voi prezenta mesajele primite de la Mititelu. Am fost eu un tîmpit că am vrut să îl ajut. A vrut să îl bage pe Costea în locul lui Subotici, se pricepe aşa bine că uite unde a ajuns echipa. La Galaţi o să ia şase bucăţi cu Costea în teren. Să facă ce vrea, să retrogradeze. Nu se termină scandalul ăsta aici pentru că mine nu mă păcăleşte ca pe alţii".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.