Liga 1

Meniul te poate face campioană » 15 puncte cu linte, 42 de puncte cu şniţele!:)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 02 mai 2011

Vasluiul e a doua favorită la cîştigarea campionatului, deşi a început sezonul dezastruos cu spaniolul Lopez Caro, ale cărui pretenţii şi idei i-au şocat pe moldoveni


Reţeta "galacticului" Lopez Caro n-a funcţionat la Vaslui. Lintea, dorada şi toate fructele de mare pe care Porumboiu le-a importat în cantităţi impresionante la ideea fostului antrenor de la Real Madrid nu i-au făcut pe galben-verzi mai buni. Din contră, cu Caro, trupa lui Wesley începuse sezonul dezastruos, faţă de investiţiile din vara trecută. A cîştigat doar 15 puncte în primele 10 etape.

Arămitu e peste Caro junior!
În Moldova, mai eficiente sînt tot pieptul de pui şi legumele autohtone. Caro l-a adus nutriţionist pe fiul lui. Hizo a lăsat meniul pe mîna medicului Flavian Arămitu, şi aşa au ajuns moldovenii aproape de primul titlu de campioni din istoria clubului. Dacă o bat pe Timişoara în runda următoare, ei devin lideri în Liga 1, cu trei etape înainte de final.

"Lopez Caro a comis o mare eroare: el a apărut la Vaslui cu reţeta de la Real Madrid în buzunar şi a vrut s-o aplice întocmai. Doar că asta e imposibil de realizat! Nu s-a adaptat la realitatea din Moldova"
Mircea Rădulescu, directorul Şcolii de Antrenori

Alimentele de bază în meniul lui Hizo:
Piept de pui şi legume
Peşte
Paste
Cînd echipa are meci seara, ultima masă a jucătorilor constă dintr-o banană sau două pentru fiecare.

Ce mîncau jucătorii cu Caro antrenor:
Linte, pe care Porumboiu a plătit cîteva zeci de mii de euro
Morcovi şi fructe importate, inclusiv pentru perioada în care echipa s-a aflat în cantonament. Fotbaliştii primeau dimineaţa suc de morcovi proaspăt stors.
Fructe de mare

15 puncte a cîştigat Vasluiul în primele 10 meciuri, cu Caro antrenor. Procentaj: 50 la sută
42 de puncte au făcut moldovenii de cînd i-a preluat Viorel Hizo. Procentaj: 70 la sută
6 era locul ocupat de Vaslui în momentul în care spaniolul a fost demis. Distanţa faţă de lider: 7 puncte
2 e locul pe care Hizo a dus echipa. Distanţa faţă de liderul Timişoara s-a micşorat la două puncte şi Poli va juca la Vaslui joi

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.