Liga 1

VIDEO: Muşcaţi de propriul cîine

+1 Foto
Pîrvulescu şutează pe lîngă Bălgrădean Foto: Alex Nicodim (Mediaş)

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dinamo a pierdut contactul cu primele trei clasate din cauza lui Pîrvulescu, viitorul ei jucător din vară



"Tinereţe fără bătrîneţe" a fost motto-ul după care s-a ghidat Andone la Mediaş, acolo unde a avut doar un fotbalist trecut de 30 de ani printre titulari, Cătălin Munteanu. Transfuzia rapidă de sînge proaspăt a provocat reacţii adverse pe bancă, unde Dănciulescu a fost rezervă pentru a doua oară consecutiv.


Coşmarul fazelor fixe
Primii care au atacat au fost Eric şi ai săi, dar "foarfeca" lui Alex Muntean (1) era mai degrabă să taie mingea! Dinamo a pasat, a controlat mijlocul, iar prima ocazie mare a venit pe ruta tinereţii: Bakaj, Ganea, Torje, Alexe, şutul ultimului fiind deturnat cu greu în corner de Pleşca (16). Cînd "cîinii" credeau că trebuie doar să mai calculeze unghiul ca să găsească poarta, a venit golul lui Bawab (34). Reţeta clasică: Moţi a sărit pe sub minge, iar iordanianul a pus fruntea pe "covrigul" lui Eric în urma unei lovituri libere.


Au înviat şi au murit într-un minut
Dinamo a rupt zgarda şi s-a aruncat fără botniţă spre adversar. Ţucudean i-a luat locul lui Bakaj, roş-albii asigurîndu-şi dominaţia aeriană. Cu capul a şi marcat Ganea (57), dar asistentul Şovre a văzut ofsaidul milimetric! Careul Mediaşului s-a umplut de roşu: Alexe (69) a tras în portar singur-singurel, iar Torje în bară (87)! Ultimele minute ale meciului au fost incendiare: Alexe a egalat cu un şut puternic, iar imediat Pîrvulescu, viitorul mijlocaş al lui Dinamo din vară, a înscris golul prin care Gazul de la Mediaş miroase a Europa. Roş-albii au pierdut contactul cu podiumul şi trag doar să-şi păstreze locul de Europa League!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.