Liga 1

Măldărăşanu vede un egal în derby: "E tensiunea prea mare, o să fie un meci strîns"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 03 mai 2011

Fostul mijlocaş al Rapidului, Marius Măldăraşanu îi ţine pumnii fostei echipe pentru partida de mîine cu Steaua. Totuşi, acesta crede că între cele două echipe va fi un meci de egalitate. Partida Steaua - Rapid, este mîine, la ora 20:30, în direct pe DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO

 

"Odată cu victoria din meciul cu Pandurii, rapidiştii au un moral bun şi vor începe meciul cu încredere. Îmi aduc aminte de acel sfert de finală din Cupa UEFA că nu am putut juca din cauza unei accidentări. La astfel de meciuri sînt orgolii mari şi sînt convins că acel meci va rămîne mult timp în memoria suporterilor. Vreau să cîştige Rapidul, dar la tensiunea care este, eu văd un meci strîns, cam de egal", a spus Măldărăşanu la televiziunea sportro.

Acesta a vorbit şi despre scandalurile de la Rapid din acest sezon care l-au avut în prim plan pe Costin Lazăr: "Aşa a fost mereu şi la Steaua şi la Rapid cu fotbalişti care ajung în ultimele şase luni. El se gîndeşte la familia lui şi să îi fie lui mai bine. Păcat că s-a ajuns aici pentru că era unul din liderii echipei".

 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.