Liga 1

Spadacio negociază cu Steaua » Ghencea îl aşteaptă pe căpitanul Giuleştiului!

Articol de Dan Udrea, Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Spadacio, cel mai important fotbalist al Rapidului în ultimii doi ani, negociază cu roş-albaştrii şi va semna cu Steaua dacă nu-şi va găsi un contract mai bun la un club din Vest



Juliano Spadacio tratează cu Steaua, tocmai în preajma meciului pe care roş-albaştrii îl susţin cu fosta lui echipă. Fostul căpitan al Rapidului aşteaptă ca FIFA să-l declare liber de contract, după ce s-a adresat forului internaţional şi s-a plîns că giuleştenii nu l-au plătit trei luni consecutive. Între timp, agentul lui îi caută o destinaţie viitoare. Gigi Becali îl aşteaptă în Ghencea, "cînd o să fie declarat liber". Impresarul mijlocaşului, Decio Berman, a fost în ultimele două zile la Bucureşti şi a discutat cu roş-albaştrii.

Concluzia agentului: "Juliano are 30 de ani şi vrea un contract foarte bun, normal. El speră să prindă ceva în vestul Europei, într-o ligă mai tare şi pe bani mai mulţi. N-are nimic cu România, deci poate juca şi la Steaua, dacă-i vor fi satisfăcute cererile!". Mijlocaşul ofensiv avea la Rapid 288.000 de euro pe an, unul dintre cele mai mari salarii din România.


"E exclus ca Juliano să revină la Rapid! I-a ajuns cît a jucat acolo, acum FIFA îl va declara sigur liber, întrucît clubul nu a respectat contractul"
Decio Berman, agentul lui Spadacio




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.