Liga 1

Bornescu şi Cesinha, scoşi din lot » Marian Rada despre "Pepe": "Nu se face aşa ceva!"

Bornescu plăteşte pentru că are o relaţie excelentă cu galeria, spre deosebire de Coman, Lazăr sau preşedintele Dinu Gheorghe Foto: Raed Krishan

Articol de Alexandru Răducanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Rada admite că şi gestul lui "Pepe" de a aplauda galeria care i-a înjurat pe Coman şi pe Lazăr la Severin l-a determinat să-l excludă pe portar înaintea derby-ului



Mircea Bornescu a fost înştiinţat ieri de antrenor că nu va fi nici măcar rezervă azi cu Steaua. "Principalul" Marian Rada a explicat pentru Gazetă motivele deciziei sale: "Am decis ca acum să fie Straton rezerva lui Coman pentru că după partida cu CFR, cîştigată cu el în poartă, Cătălin nu a mai fost inclus în lot. Aşa că mi s-a părut normală o rotaţie, să stea Straton la acest meci pe bancă şi Bornescu la următorul. Da, recunosc că m-a influenţat şi faptul că Mircea a aplaudat suporterii care i-au înjurat unii dintre colegi. Nu e normal cum a procedat, nu se face aşa ceva! Consider că într-o echipă trebuie să fie unitate".

În prima repriză a meciului de la Severin dintre Pandurii şi Rapid (0-1), cei aproximativ 200 de ultraşi alb-vişinii au început să le adreseze injurii lui Dani Coman şi lui Costin Lazăr. Galeria i-a scandat apoi numele lui Bornescu, iar acesta a ieşit de sub copertina băncii de rezerve şi i-a aplaudat pe susţinătorii săi.

I-a recidivat pubalgia
Carlos Cesinha nu va fi nici el în lot pentru derby-ul din Ghencea. Motivul absenţei mijlocaşului stînga brazilian este legat de o accidentare. "Cesi a acuzat probleme încă de luni seară. I-a recidivat pubalgia şi nu avea rost să îl ţinem în lot dacă nu îl putem folosi", a explicat Rada.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.