Nationala

Belodedici: "Am început promiţător. Cu Olanda nu ne mulţumeşte decît victoria"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 03 mai 2011

Directorul centrului de copii şi juniori din cadrul Federaţiei Române de Fotbal s-a declarat mulţumit de jocul naţionalei Under-17 a României, în primul meci al grupei B de la Campionatul European. România - Cehia a fost 1-1, după ce adversarii noştri au marcat în minutul 78, la singurul lor şut pe poartă.

"Toată echipa trebuie remarcată. Jucătorii au luptat foarte mult, ne-a lipsit numai norocul. Bumba a fost cel mai bun jucător al nostru, dar toată echipa a evoluat promiţător. Per total, a fost un joc mulţumitor, dar rezultatul putea fi altul cu puţină atenţie", a spus Miodrag Belodedici la GSPTV.

Oficialul FRF s-a referit şi la următorul meci al naţionalei noastre, cu Olanda, spunînd că echipa României va juca la fel de ofensiv ca în meciul de astăzi.

"Nu ne mulţumim cu nici un egal împotriva Olandei. Vom juca aşa cum am jucat şi astăzi, dar ne va fi mult mai greu. Nu ne permitem să ne comparăm cu şcoala olandeză de fotbal, dar trebuie să ne organizăm foarte bine în apărare", a mai spus Belodedici.

România se află în grupa B la turneul final al EURO U-17, acolo unde va mai întîlni pe Olanda (6 mai, ora 18:00) şi Germania (9 mai, ora 14:00). Meciurile vor fi liveTEXT pe GSP.ro, ele nefiind transmise de niciun post de televiziune din România.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.