Liga 1

Mititelu a ajuns la mîna arbitrilor: "Soarta Craiovei depinde de arbitraje"

Adrian Mititelu speră încă la salvarea de la retrogradare

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 03 mai 2011

Finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a prefaţat meciul de joi, cu Oţelul Galaţi, spunînd că vrea să fie arbitrat corect, pentru că de acest lucru depinde soarta echipei pe care o patronează.

Mititelu spune că meciul de la Galaţi este mult mai important pentru echipa sa decît pentru moldoveni, care nu riscă nimic în cazul unui insucces. Patronul oltenilor spune însă că se mulţumeşte şi cu un rezultat de egalitate şi declară că meciul decisiv va fi împotriva Gloriei Bistriţa

"Pe mine nu mă interesează lupta la titlu. Pentru noi, meciul cu Oţelul este mult mai important decât pentru ei pentru că noi retrogradăm dacă nu câştigăm. Pentru noi ar fi foarte bun şi un egal pentru că meciul cu Gloria va fi meciul decisiv.

Sper să avem şi noi parte de un arbitraj bun. Mai puţin mă interesesază numele, important este să fie bun. Avem nevoie de un arbitraj corect pentru că depinde soarta Craiovei de asta"
, a declarat Adrian Mititelu la Fanatik Show, pe DigiSport.

Meciul Oţelul Galaţi - U Craiova se va disputa joi, de la ora 2130. Meciul va fi transmis în direct de DigiSport şi liveTEXT de gsp.ro, unde comentăm împreună.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.