Liga 1

Marcel Popescu îi dă replica lui Stoica: "Eu lucrez cu Gigi, nu cu MM!"

Articol de Dan Udrea, Remus Răureanu  —  miercuri, 04 mai 2011

Marcel Popescu i-a dat replica managerului Stelei şi spune că se va ţine de promisiunea pe care i-a făcut-o lui Gigi Becali şi că-i va oferi patronului jucători foarte buni


- Domnule Marcel Popescu, ce părere aveţi despre declaraţiile lui Mihai Stoica...

- Aş prefera să nu le comentez, pentru că educaţia îmi spune să nu intru în astfel de polemici.

- Totuşi, el spune că nu sînteţi la Steaua, deşi patronul Gigi Becali v-a anunţat ca director sportiv. De ce credeţi că Mihai Stoica a ieşit cu aceste afirmaţii la adresa dumnevoastră?
- Stresul e mare şi eu am văzut multe la viaţa mea atunci cînd cineva anume e sub o mare presiune. Vă spun din capul locului că discuţia pe care eu am avut-o despre Steaua a fost cu Gigi Becali, om pe care îl respect foarte mult, la fel cum port un respect foarte mare şi clubului Steaua.

- Şi ce aţi discutat cu Gigi Becali?
- Mi-a solicitat sprijinul în privinţa campaniei de achiziţii. Eu voi fi om de cuvînt şi îi voi pune pe masă un dosar cu soluţiile pe care eu le am. Dacă le va considera bune, dacă va gîndi că ele se pliază la ce are nevoie Steaua şi dacă le va considera convenabile din punct de vedere financiar, atunci va fi OK. Dacă nu, va fi la fel de OK, însă eu am un cuvînt de respectat, sînt caracter, şi din moment ce i-am promis că îi voi da o mînă de ajutor, atunci aşa voi face, indiferent că voi fi sau nu angajatul clubului Steaua.

- Şi cum va rămîne cu relaţia dumneavoastră cu MM?
- Eu am un acord cu Gigi Becali, nu cu Mihai Stoica.


Ce jucători a adus Marcel Popescu la CFR
Nuno Claro
Tony
Cadu
Alvaro Perreira
Culio
Dubarbier
Peralta
Semedo
Didy
Dani

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.