Liga 1

Ioan Andone: "Pentru mine, toţi jucătorii sînt egali! Vreau să-i păstrăm pe toţi, n-am făcut nici o listă"

Ioan Andone

Articol de Eduard Apostol  —  Wednesday, 04 May 2011

Antrenorul dinamovist Ioan Andone a trecut peste supărarea pricinuită de eşecul de la Mediaş (1-2), care a îndepărtat echipa de podium.


Tehnicianul roş-albilor însă vrea neapărat victoria împotriva unei foste echipe de-ale sale, CFR Cluj, în meciul programat vineri seară, de la 20:20, în direct la Antena 1 şi liveTEXT pe GSP.RO. Pînă atunci a dat asigurări fotbaliştilor că nu face diferenţe între ei.

"Nu sînt de acord cînd se vorbeşte despre tineri şi bătrîni la Dinamo. Ne-ar face rău o asemenea diferenţiere. Eu, de exemplu, n-am făcut nici o listă, pentru mine toţi jucătorii sînt egali, fie că au mai multă sau mai puţină experienţă. Ne gîndim doar la cum să încheiem mai bine sezonul, fiindcă nu este un an competiţional care să fie mulţumitor.
Trebuie să ne pregătim pentru ediţia care va urma, avem o revanşă de luat. Nu am stabilit nici data cantonamentelor, tocmai fiindcă vreau să vedem pe ce loc terminăm anul. Îi vreau pe băieţi capacitaţi la maximum doar pe muncă, pe antrenamente, pe meciuri", a declarat Andone pentru GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.