Liga 1

Dorinel Munteanu: "Paraschiv va fi titular în meciul cu Craiova"

Munteanu vrea sa il titularizeze pe Paraschiv

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 04 May 2011

Antrenorul echipei din Galaţi, Dorinel Munteanu, a anunţat revenirea pe gazon a lui Gabi Paraschiv şi are de gînd să înceapă cu el ca titular partida de pe teren propriu cu Universitatea Craiova.

"Paraschiv a revenit 100% şi voi începe cu el meciul de mîine. Nu este presiune în vestiarul Oţelului, nu mă tem de Craiova, dar o să respectăm această echipă. Antal este mult mai prezent în joc acum, şi-a încununat revenirea cu un gol în poarta CFR-ului şi se pare că i-a priit statul pe bancă. Nu suntem favoriţi la cîştigarea trofeului, dar vreau să felicit toată echipa", a spus Dorinel Munteanu la conferinţa de presă a gălăţenilor.

Accidentat la începutul lunii aprilie, în partida cu Vaslui (0-0), doctorii au spus că Paraschiv ca lipsi tot sezonul, fiind pasibil de o ruptură de menisc. Spre norocul atacantului, acesta s-a refăcut complet într-o lună de zile şi Dorinel Munteanu i-a anunţat prezenţa încă din primul minut în partida cu Universitatea.

Partida Oţelul - Universitatea Craiova se va disputa joi, de la ora 21.30, transmisă în direct de DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO.



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.