Liga 1

VIDEO: Un meci pentru nimic » 2 pauză, 1 final

+1 Foto
Execuţiile spectaculoase au apărut extrem de rar ieri Foto: MediafaxFoto

Articol de George Şeitan  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Unirea a cîştigat un meci care a contat doar pentru baremuri şi pariuri



Meci retras de la pariuri pentru cotele şi sumele mari puse în joc, Urziceni - Brăneşti nu a interesat pe nimeni. Ca şi retrogradate, echipele s-au chinuit să joace pentru 3 puncte utile numai pentru atingerea baremului de 25 de puncte.

Prima repriză a început cu şutul lui Apostol din 25 de metri, puţin "peste" (5), după care Brăneştiul a trecut la cîrma jocului. Curcă a scos greu trasorul lui Iacob de la 30 de metri (9), apoi Olariu l-a încercat din 18 metri (15) pe acelaşi portar. A urmat acţiunea lui Avram, care a scăpat pe un contraatac de 0-1 (31), scor cu care s-a şi încheiat prima repriză.

La reluare, Maghici a luftat incredibil, iar Pătraş a profitat şi a înscris printre picioarele lui Stoicescu (54). Tot goalkeeper-ul Brăneştiului s-a "remarcat" 8 minute mai tîrziu, cînd şutul lui Rusescu, din unghi, a pus pecetea pe soarta meciului, 2-1. Finalul, cu miros de matineu, a găsit ambele echipe în 10 oameni, după eliminările lui Todoran şi Lorincz.


"Ne doare mult înfrîngerea asta. Am ratat 3-4 situaţii de gol şi am capotat lamentabil în repriza a doua. Sîntem la pămînt din toate punctele de vedere"
Ciprian Urican, antrenor Brăneşti

"Ne vom bucura de ce ne-a mai rămas pînă la final, asta e, sîntem resemnaţi. Din vară nu ştiu ce va fi"
Marian Pană, antrenor Urziceni

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.