Liga 1

MM, scos din minţi: a înjurat şi a ameninţat un ziarist!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 05 mai 2011

Mihai Stoica a înnebunit de nervi la sfîrşitul meciului şi s-a luat de un reporter al DigiSport, post cu care el se află sub contract şi unde e plătit cu 5.000 de euro lunar.

"Te omor!", i-a strigat Stoica jurnalistului, după ce l-a înjurat grosolan. După aceea, MM i-a dat afară din zona mixtă pe cei de la Digi şi pe cei de la GSP TV. Reporterul DigiSport i-a spus că are de gînd să-l dea în judecată.

Pe 15 mai 2005, pe MM Stoica l-au mai lăsat nervii la un joc al Stelei, cînd l-a pocnit în plină figură pe un suporter al Stelei aflat la tribuna I pe motiv că spectatorul l-a înjurat permanent în timpul meciului.

Steaua a pierdut meciul contra celor de la Rapid, scor 0-1, unicul gol al meciului fiind marcat de veteranul Daniel Pancu.

UPDATE: Nervii lui MM au insa o explicatie. La sedinta tehnica dinaintea meciului, cind cei de la Digi Sport au fost intrebati unde-si amplaseaza camerele la final, acestia au cerut sa aiba o singura camera in tunelul ce duce spre vestiare. Numai ca, dupa ultimul fluier, reporterul DigiSport a vrut sa realizeze interviul cu Herea in fata tunelului, la citiva metri de tribuna in care fanii Stelei protestau furiosi. Stoica a sesizat ca situatia ar putea degenera si i-a cerut reporterului DigiSport sa realizeze in tunel interviul, de aici pornind dialogul tensionat intre cei doi!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.