Liga 1

Fotbaliştii de la Poli îi cer patronului să-i lase să-şi încerce în teren şansa la titlu: "Vrem să jucăm!"

Articol de Adrian Bucur  —  joi, 05 mai 2011

Bănăţenii au decolat ieri spre Iaşi, de unde astăzi vor face deplasarea la Vaslui. "E finala campionatului, dar Iancu e în stare să nu ne lase s-o jucăm", a spus unul dintre fotbalişti


Timişoara vrea să se bată, iar jucătorii i-au transmis acest lucru ieri patronului Marian Iancu. "E şansa noastră, nu am muncit degeaba un an întreg" a fost mesajul vestiarului către patronul Timişoarei, care a anunţat că Poli nu va intra în teren dacă nu e anulată delegarea lui Deaconu.

"Noi ne dorim să jucăm cu orice preţ pentru că dacă nu intrăm în teren înseamnă să ne batem joc de efortul pe care l-am făcut pînă acum. Din păcate, ştim cu toţi că este în stare să nu ne lase să jucăm, a mai făcut-o şi la meciul cu Dinamo. Sper să ne trimită măcar un mesaj prin cineva să stăm liniştiţi, că este doar o strategie", a dezvăluit un jucător.

Itinerar respectat
Elevii lui Dusan Uhrin au respectat programul şi ieri, la ora 15:25, s-au îmbarcat în avionul spre Iaşi. În aeroport, elevii lui Uhrin au părut relaxaţi şi nu s-au arătat deloc afectaţi de situaţia creată de patronul timişorean. Şi directorul general al timişorenilor a încercat să dezamorseze situaţia de la Timişoara: "Există o supărare pentru că este un joc care poate decide campioana, iar CCA trebuia să delege o brigadă care să poată conduce fără probleme un asemenea meci. Atunci nu ar fi existat suspiciuni şi neîncredere. Patronul a avut argumentele sale şi le-a expus, dar eu nu mai vreau să discut despre arbitru", a spus Gheorghe Chivorchian.

"Vom merge la Vaslui, dar nu vom intra pe teren dacă meciul va fi condus de Deaconu cu Nica la margine"
Marian Iancu, patron Poli

"Băieţii au rămas concentraţi. Am avut o discuţie înainte de meciul cu «U» Cluj şi sper să-mi demonstreze şi cu Vaslui că au înţeles ce le-am cerut"
Gheorghe Chivorchian, director general Poli


Stanciu: "Este o golănie!"
Managerul sportiv al timişorenilor a dezvăluit că Istvan Kovacs fusese ales iniţial pentru a conduce derby-ul. "Mi se părea normal ca la finala campionatului să fie delegat cel mai în formă arbitru. Kovacs trebuia să arbitreze iniţial, fusese trecut în creion, dar apoi a fost schimbat şi a fost trecut rezervă. Este o golănie", a spus Stanciu.

Becali îl laudă pe Alexa
După ce în presă a apărut informaţia că Steaua l-ar vrea din vară pe Dan Alexa, Gigi Becali a lămurit ieri interesul Stelei pentru mijlocaşul lui Poli: "Nu are nici o legătură cu strategia de viitor a Stelei. Alexa este un jucător extraordinar care ţine la Timişoara şi am vrut să-l iau, i l-am cerut chiar şi lui Piţurcă, dar a spus că nu este de Steaua. Acum nu mai intră în vederile noastre pentru îmi doresc altceva", a spus Becali. Contractul lui Alexa cu Poli va expira la finalul acestui campionat.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.