Liga 1

Steaua i-a găsit înlocuitor lui Ricardo, e vorba despre Leonel Olimpio de la Pacos Ferreira » Vor un mijlocaş defensiv brazilian!

Olimpio ( în galben) are și două oferte din Portugalia, de la Braga și Guimaraes Foto: Reuters

Articol de Dan Udrea, Remus Răureanu, Ionuţ Petrişor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

MM Stoica l-a urmărit în Portugalia pe Leonel Olimpio, închizătorul de 28 de ani al ocupantei locului 8 în prima ligă lusitană, cu care a început deja negocierile



Steaua l-a dat afară pe Ricardo şi îi pregăteşte un înlocuitor tot din Brazilia. E vorba despre un fotbalist care evoluează în prima ligă din Portugalia şi pe care managerul general al roş-albaştrilor l-a văzut în mai multe rînduri în această primăvară. Leonel Olimpio, de la Pacos Ferreira, a devenit ţinta Stelei, evoluţiile lui constant bune din actualul sezon, în care a evoluat inclusiv în finala Cupei Portugaliei, pierdută în faţa lui Benfica Lisabona, atrăgîndu-i atenţia lui MM.

A marcat sub ochii lui MM
Mihai Stoica l-a văzut ultima dată în urmă cu fix o săptămînă, în meciul Pacos Ferreira- Vitoria Guimares, scor 2-1, partidă în care Leonel a şi înscris singurul lui gol din 2010-2011. MM a început deja discuţiile pentru achiziţionarea lui şi, deşi în urmă cu cîteva săptămîni ajunsese la un acord verbal cu el, dar şi cu agenţii săi, lucrurile s-au mai complicat între timp.

Au apărut şi alte oferte pentru Leonel, însă Steaua n-a renunţat la achiziţionarea lui şi transferul are şanse de reuşită, mai ales acum, cînd trupa din Ghencea a rămas fără Ricardo, iar Bicfalvi va fi trecut şi el pe linie moartă din cauza faptului că nu şi-a prelungit contractul scadent în 2012.


1,84 metri măsoară Leonel Olimpio, cu 5 centimetri mai înalt decît Ricardo, care a fost titularul postului de închizător în acest sezon

35 de meciuri a jucat Leonel Olimpio pentru Pacos Ferrera, în toate competiţiile, în actualul sezon, fiind de 33 de ori titular


Leonel Olimpio
- are 28 de ani
- evoluează ca mijlocaş defensiv la Pacos Ferreira
- în Brazilia a jucat pentru Villa Rio de Janeiro, Ituiutaba şi America-RN
- în 2008 a fost achiziţionat de Gil Vicente, echipă pentru care a jucat 28 de meciuri şi a marcat două goluri
- în 2009 a trecut la Pacos Ferreira, unde activează şi în prezent


Marinescu la Astra, urmează alte 11 plecări
Ieri, Steaua a rezolvat a treia plecare a unui jucător din actualul lot. După ce, miercuri, le-au fost reziliate contractele lui Bonfim şi Ricardo, Gigi Becali a bătut palma cu patronul Astrei, Ioan Niculae, în privinţa cedării la Ploieşti a lui Laurenţiu Marinescu. În afara acestuia, vor mai părăsi Ghencea alţi 11 fotbalişti.



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.