Liga 1

Vasluienii sînt deziluzionaţi: "Am pierdut 3 puncte ca fraierii, titlul va ajunge la Galaţi"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 05 mai 2011

Viorel Hizo a fost extrem de vehement la adresa jucătorilor săi la finalul meciului cu Poli Timişoara, scor 1-1, şi a spus că Poli Timişoara nu ar trebui să primească licenţa la finalul acestui an.

"Am pierdut puncte ca nişte fraieri şi cred că într-o mare măsură campionatul va ajunge la Galaţi. Am condus jocul, ne-am creat ocazii, am condus cu 1-0 şi dintr-o ocazie a noastră am primit nepermis gol pe contraatac. Sânmărtean a făcut o greşeală nepermisă, a avut minge de gol şi nu ştiu ce a aşteptat de nu a tras, mai ales că eliminase şi adversarul. Printr-o minge foarte simplă pe care a greşit-o, a eliminat toată echipa", a spus Hizo.

"Nu pot să spun că din cauza scandalului cu licenţa am pierdut două puncte, dar comisia de licenţiere ar trebui să-şi facă treaba. Dacă Marius Stan, care e membru în CEx al FRF susţine că Poli nu-şi va lua licenţa, ar trebui să fie aşa", a mai declarat Viorel Hizo.

Opinia tehnicianul a fost susţinută şi de fundaşul Gabriel Cînu, care a spus că adversarii de azi nu au contat deloc şi au dat un gol mai mult întîmplător.

"Meritam să câştigăm acest meci. Azi mi-am dat seama că m-am înşelat. Suntem deziluzionaţi. Poli nu a contat absolut deloc în meci. Asta este, trebuie să câştigăm tot ce a mai rămas. Pe ei îi ajută acest egal, pe noi nu! Şi aşa am văzut că s-au bucurat", a declarat Gabriel Cânu.

Alexa a marcat autogolul prin care moldovenii au deschis scorul în meciul de la Vaslui. Goga a adus însă egalarea pentru Poli Timişoara după numai 8 minute.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.