Liga 1

Pagube la Poli după Vaslui. Cinci jucători timişoreni ar putea rata duelul cu Urziceni

Ianis Zicu

Articol de Radu Bichiş  —  vineri, 06 mai 2011

Bănăţenii au făcut astăzi inventarul accidentărilor suferite în meciul cu FC Vaslui, iar semnele nu sînt deloc îmbucurătoare pentru Dusan Uhrin, care e nevoit să renunţe la serviciile a cinci jucători la meciul cu Unirea Urziceni. Iată lista cu jucătorii care acuză accidentări.



1. Tosaint Ricketts

- A fost lovit puternic la gleznă şi a fost nevoit să iasă de pe teren chiar din prima repriză. La primul consult, jucătorul pare că a suferit o fisură la glenză, dar confirmarea oficială va sosi abia mîine, după ce a efectuat azi un examen RMN. Atacantul schiopătează puternic şi are puţine şanse să prindă lotul pentru Urziceni

2. Mircea Axente - A suferit o contuzie puternică la laba piciorul drept, iar la finalul meciului medicii au fost nevoiţi să îi taie gheata pentru a-i examina piciorul! Aceştia au descoperit stupefiaţi că gheata fotbalistului era plină de sînge, de la lovitura primită în meci! A fost astăzi la antrenament, dar nu s-a menajat.

3. Ovidiu Burcă - Fundaşul i-a spart arcada la un duel aerian cu Wesley şi a evoluat tot meciul cu un bandaj pentru a i se opri sîngerarea. Va putea juca cu Urziceniul, dar ar putea fi menajat şi înlocuit cu Cisovsky.


4. Srdian Luchin - Are pometele şi arcada umflată după un duel aerian cu Wesley. Brazilianul a urmărit mingea, dar fundaşul lui Poli a avut prim-planul şi a încasat o lovitură de cap în plină figură, rămînd pe gazon minute bune pentru a primi îngrijiri medicale. Helder i-ar putea lua locul cu Braşovul.

5. Ianis Zicu - Are contuzii puternice la ambele picioare, fiind "controlat" în permanenţă de adversarii săi direcţi din meciul de ieri. E cel mai "valid" dintre jucătorii care au avut de suferit după meciul cu Vasluiul, a făcut azi un antrenament uşor.


Iancu: "Kosovo din Liga 1"
Patronul lui Poli, Marian Iancu, a atacat aproape de miezul nopţii jocul dur al gazdelor, după ce oficialii echipei i-au prezentat "pagubele" de la Vaslui. "La Vaslui este ca în Kosovo. Am plecat după acest meci cu capete sparte şi dinţi lipsă. Nu se poate aşa ceva! Cînd zicea cineva înainte că aşa este nu l-am crezut, dar după această etapă m-am convins", a răbufnit Marian Iancu. Oficialul moldovenilor a reacţionat imediat: "Cred că glumiţi. La Vaslui avem o echipă care joacă fotbal, practică un joc corect, fără durităţi", a spus Adrian Porumboiu în dialogul cu Marian Iancu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.