Nationala

Vasîi îi răspunde lui Ioan Becali: "E doar o voce din tribună"

Adrian Văsîi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 07 mai 2011

Adrian Văsîi a venit la conferinţa de presă numai la intervenţia UEFA. Acesta crede că riscam un dezastru dacă jucam deschis cu Olanda


Programată să se desfăşoare la hotelul "Continental" la două ore după finalul meciului, conferinţa de presă a lui Adrian Văsîi era să nu se mai ţină! Antrenorul român n-ar fi vrut să mai vină, sesizînd probabil momentul delicat de după eşecul cu Olanda. A fost nevoie de intervenţia fermă a UEFA şi de insistenţele şefului delegaţiei, Dan Ionescu, pentru ca Văsîi să ajungă la întîlnirea cu jurnaliştii, la care, spre a salva situaţia, oficialii români au explicat că în acelaşi timp era programată şi o reuniune a Comisiei Tehnice!

Văsîi a explicat că a închis jocul cu Olanda, fiindcă altfel era sinucidere! "Lumea aşteaptă mult de la noi fiindcă sîntem la turneul final, vrea să ne ridicăm la nivelul forţelor Europei. N-am putut mai mult acum, dar e drept şi că am avut puţine ocazii. Cu un rezultat favorabil cu Germania ne putem califica la Mondiale. Nu se poate spune că jucăm ultradefensiv cînd în cele şapte meciuri oficiale am marcat 17 goluri, chiar dacă 9 contra Liechtensteinului". Despre atacurile lui Becali? "E doar o voce din tribună!".

"Mircea Sandu trebuie să îi dea afară pe aceşti antrenori. Vom avea fotbal aşa cum îi învăţăm să jucăm, iar astăzi am practicat antijocul"
Ioan Becali

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.