Liga 1

Arbitrii din cazul "Penescu" au iarăşi probleme cu legea » Ionică Serea a rămas fără permis

Ionica Serea a reunntat la arbitraj si antreneaza acum echipa FC Panciu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 08 mai 2011

Fostul arbitru Ionică Serea, în prezent antrenor la FC Panciu, a rămas fără permis de conducere pentru trei luni, după ce a fost suprins de aparatul radar circulând cu 153 de kilometri la oră, în Buzău.

Pentru fostul arbitru nu este prima oară cînd are probleme cu legea, el fiind cercetat în stare de libertate în cazul "Penescu". De asemenea, este pentru a doua oară când fostul arbitru Ionică Serea rămâne fără permis de conducere.

În februarie 2009, oamenii legii l-au pus pe Serea să sufle în fiolă, însă acesta a refuzat, fiind dus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice. Şi la spital, Serea a refuzat să se supună testelor, astfel că în final i-a fost întocmit dosar penal.

Un alt arbitru implicat în scandalul "Penescu" a avut probleme cu poliţia rutieră după ce a fost eliberat din arest. Marius Martiş a fost implicat, la mijlocul lunii decembrie 2010, într-un accident rutier produs în localitatea ialomiţeană Sineşti şi soldat cu un mort. Acesta se îndrepta spre Ploieşti, unde urma să participe la prima înfăţişare în procesul în care este acuzat de acte de corupţie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.