Tenis

Hănescu bate în 2 seturi şi se califică pe tablou la Roma

Hănescu s-a calificat lejer pe tabloul principal de la Roma

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 08 mai 2011

Tenismanul Victor Hănescu, cap de serie numărul 9 în calificări şi locul 71 ATP, a acces, duminică, pe tabloul principal al turneului de la Roma (Italia), dotat cu premii în valoare totală de 2.750.000 de euro, informează site-ul oficial al competiţiei, citat de Mediafax.

Hănescu l-a învins, în ultimul tur al calificărilor, după aproximativ o oră şi 40 de minute, cu scorul de 7-6 (7/3), 6-2, pe francezul Adrian Mannarino, poziţia 59 în clasamentul mondial.

Pentru accederea pe tabloul principal la Roma, Hănescu va primi 35 de puncte ATP şi un cec în valoare de 7.715 euro.

Tenismanul Victor Hănescu, jucător venit din calificări, îl va întâlni pe ucraineanul Serghei Stahovski în primul tur al turneului de la Roma (Italia), dotat cu premii în valoare totală de 2.750.000 de euro, informează site-ul oficial al competiţiei.

În proba de dublu de la Roma, perechea Horia Tecău/Robert Lindstedt (România/Suedia) va juca, în runda inaugurală, împotriva cuplului spaniol Feliciano Lopez/Fernando Verdasco.

În turneul feminin de la Roma, dotat cu premii în valoare totală de 2.050.000 de dolari, Alexandra Dulgheru o va întâlni, în primul tur, pe Polona Hercog (Slovenia), jucătoare venită din calificări.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.