Liga 1

Dinamo rîde de Steaua: ”Nu e Cupa voastră!”

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Foştii jucători dinamovişti din 1988 îi iau peste picior pe stelişti pentru că şi-au pus, cu de la sine putere, Cupa României în palmares, pe site-ul oficial al clubului



Dinamoviştii rîd de stelişti fiindcă şi-au însuşit Cupa României din 1988 pe site-ul oficial al grupării. Foştii jucători ai roş-albilor, care au evoluat în acea finală cu scandal de acum 23 de ani, s-au amuzat de atitudinea roş-albaştrilor. "Probabil n-au mai cîştigat de mult un trofeu şi-au zis că este mai nimerit să-şi treacă acea Cupă în palmares, deşi se ştie că ea nu mai aparţine nimănui. Eu aş fi de acord s-o rejucăm, toţi care eram atunci", a declarat Mircea Rednic. Actualul antrenor al lui Hazar Lankaran face referire la faptul că şi Steaua, şi Dinamo au renunţat după 1990 la trofeu.

Rodion Cămătaru a fost spumos: "Poate steliştii vor să-şi mărească artificial zestrea de trofee. E ca şi cum unul declară că ştie 5 limbi străine, dar el habar n-are de nici una! Nu cred că steliştii ar trebui să se bucure astfel de cîştigarea unei cupe. FRF să se sesizeze!".

Florin Răducioiu, autorul golului dinamovist de atunci, susţine: "Păcat de faptul că acea finala n-a fost decisă pe teren. Cred că puteam învinge în acel meci, nici acum nu înţeleg de ce steliştii au părăsit gazonul. Oricum, nu mi se pare fair-play să-ţi treci în palmares ceva ce nu-ţi aparţine". În 1988, Răducioiu a egalat în minutul 88, după ce Lăcătuş deschisese scorul, Balint a punctat în minutul 89, dar golul a fost anulat de către asistentul George Ionescu, iar steliştii au părăsit gazonul.


12 Cupe ale României a cîştigat Dinamo în istoria clubului, steliştii avînd 20


"Nu cred că Dinamo trebuia să renunţe după 1990 atît de uşor la acel trofeu"
Ionuţ Lupescu, director general al FRF

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.