Campionate

Mircea Lucescu şi Claude Puel pun la zid Realul: "Madrilenii au cîştigat Cupa Regelui pentru că arbitrul le-a permis să joace foarte dur"

Andres Iniesta vs. Alvaro Arbeloa

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 09 mai 2011

Tehnicianul lui Şahtior Doneţk a analizat pentru "L'Equipe Mag" cele 4 "Clasico" disputate în acest sezon şi concluzia lui Mircea Lucescu este că formaţia din capitala Spaniei a cîştigat Cupa Regelui graţie arbitrajului permisiv de care a avut parte.


Antrenorul român a fost categoric cînd a venit vorba despre finala Cupei Regelui, de pe "Mestalla", cîştigată de Real cu 1-0, după prelungiri: "Cheia succesului celor din Madrid nu a fost tactica, ci jocul dur şi arbitrajul lejer. Regele a fost în tribună şi Real Madrid e echipa lui. Arbitrii au permis jocul foarte dur al madrilenilor, în Liga Campionilor aşa ceva nu ar fi fost posibil".

Claude Puel, tehnicianul lui Olympique Lyon e de aceeaşi părere: "Agresivitatea a ieşit cîştigătoare în lupta cu fotbalul. La nivel fotbalistic nu am văzut nimic remarcabil. Barça a pierdut gestionarea colectivă şi individuală, fiind sufocată de duritatea adversarilor".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.