Liga 1

Timişoara - ultimele două meciuri de foc

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 09 mai 2011

Timişoara are cel mai greu program la sfîrşitul campionatului dintre toate contracanditatele la titlu. Echipa antrenată de Uhrin întîlneşte azi  Unirea Urziceni, deja retrogradată. Ultimele două meciuri sînt însă de foc pentru elevii lui Duşan Uhrin. Ei se deplasează acasă la actualul lider, Oţelul Galaţi, urmînd ca în ultima etapă să joace contra lui Dinamo.

Marian Iancu atacă dur arbitrajul din Liga I, astfel că nu mai speră la cîştigarea campionatului: "Ne-am asigurat locul 3 cu egalul de la Vaslui, dar la titlu avem şanse mici deoarece la Galaţi, peste două etape, vom fi măcelăriţi de către arbitri".

O altă contracanditată la titlu este Vaslui, care joacă azi la Ploieşti, împotriva Astrei, de la 21:45, în direct pe DigiSport şi LiveTEXT pe gsp.ro
Urmează meciul de acasă contra studenţilor, iar în ultima etapă întîlneşte Pandurii Tîrgu-Jiu.

"Nu se mai poate întoarce soarta acestui final de sezon. Cred că Oţelul a cîştigat campionatul. Avem şansa a treia la titlu deoarece sîntem pe locul 3", a spus antrenorul Vasluiului, Viorel Hizo.

Oţelul Galaţi, cea mai contestată echipă de către Marian Iancu, din cauza arbitrajelor, joacă azi contra Victoriei Brăneşti. Urmează apoi derby-ul cotra Timişoara şi meciul contra Astrei.

"Ne avantajează egalul de la Vaslui-Timişoara, dar titlul nu e jucat. Mai avem 3 finale, iar dacă sîntem inteligenţi şi serioşi, atunci nu ne poate ajunge nimeni", a spus Marius Stan după egalul din Vaslui.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.