Liga 1

Oţelul învinge dramatic pe Victoria Brăneşti în urma unei faze controversate

+7 Foto
Conform regulii ofsaidului, jucătorul care atacă trebuie să aibă cel puţin 2 adversari în faţă în momentul în care pasa pleacă spre el. În faza aceasta, nu era nici măcar unul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 09 mai 2011

Oţelul a reuşit să obţină trei puncte foarte importante pe terenul celor de la Victoria Brăneşti. Gălăţenii au reuşit golul victoriei în ultimul minut al jocului după o fază extrem de controversată la care gazdele au cerut ofsaid la poziţia marcatorului Gabi Paraschiv.

Meciul începuse bine pentru trupa lui Dorinel, golul lui Buş marcat în minutul 31, dădea semne că punctele vor merge sigur la Galaţi. Ritmul a scăzut, iar liderul campionatului a fost taxat de Ciprian Urican, antrenorul Brăneştiului. Zuluf, nou intrat în teren, a profitat de o greşeală în apărarea gălăţeană şi marchează cu un şut la colţul lung.

Victoria a fost adusă de omul decisiv al Oţelului, Gabi Paraschiv. Acesta a împins în poartă un balon bîlbîit de apărarea Brăneştiului în ultimul minut de joc. La această fază, gazdele au cerut ofsaid la poziţia atacantului gălăţean şi fault la portarul Bordeanu.

Vezi echipele:

Brăneşti: Bordeanu - Maghici, Sg. Bar, Poverlovici, Ispir - Novac, Al. Iacob, Olariu, R. Avram - Simion, Oprea
Rezerve: Savu, Călinţaru, Zuluf, Străuţ, Fl. Petre, D. Stan

Oţelul: Grahovac - Rîpă, Sg. Costin, Perendija, Sălăgeanu - Giurgiu, Filip - Antal, Ibeh, L. Buş - Pena
Rezerve: Brăneţ, Punosevac, Viglianti, Sîrghi, Paraschiv, Cojoc, Iorga

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.