Liga 1

Oţelul a cîştigat în faţa Brăneştiului după un gol din ofsaid » Steagul jos, titlu ruşinos!

Foto: Raed Krishan

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Oţelul a biruit în finalul partidei în urma unui ofsaid evident la Paraschiv, nesemnalat de asistentul Stănescu



Dorinel Munteanu începe meciul în picioare, urlînd la ai săi şi rozîndu-şi unghiile, semn de emoţie şi nesiguranţă. Gest atipic pentru un antrenor ce se află în fruntea Ligii 1, dar prestaţia moldovenilor i-ar fi putut aduce chiar răni la degete!

Brăneştiul i-a înghesuit pe gălăţeni de parcă ei ar fi tras la titlu. Iacob (15) şi Novac (19) au fost aproape de a contribui la îndeplinirea baremului în Liga 1! Fără Paraschiv, pe bancă, Oţelul a dus lipsa unui cap limpede la mijlocul terenului şi a fost dominată de gazde în majoritatea timpului. Trezirea a dat-o tînărul Laurenţiu Buş (32), care, exasperat de ineficacitatea alor săi, l-a driblat pe Ispir şi a tras tare la colţul scurt. Tot el, două minute mai tîrziu, l-a lăsat pe Antal singur cu Bordeanu, dar blondul a aruncat mingea alături.

Oţelul s-a mulţumit cu puţin, s-a înfipt în propria jumătate şi a sperat că poate da lovitura pe contraatac. Pena (64) l-a încercat pe Bordeanu cu capul, iar Buş a tras pe centru. Victoria le-a pedepsit ignoranţa: Zuluf (67) a profitat de pasa perfectă a lui Avram şi l-a lăsat spectator pe Grahovac.

Spectator de lux putea deveni şi Oţelul dacă Paraschiv nu marca dintr-un ofsaid evident în finalul partidei, lucru devenit deja specialitatea casei la Galaţi.

10 minute cu umărul sărit
Fundaşul Samuel Cojoc a fost nevoit să evolueze accidentat în ultimele 10 minute ale partidei. Fotbalistul s-a ales cu umărul sărit, dar pentru că Oţelul epuizase schimbările a trebuit să rămînă pe teren. Cojoc a mai ieşit în finalul partidei în două rînduri pentru a-i fi fixat umărul. (Andrei Crăiţoiu)


INBOX:
- Gălăţenii au fost încurajaţi de aproximativ 50 de suporteri veniţi cu două microbuze de la Galaţi. Elevii lui Dorinel Munteanu au înjurat la începutul partidei Steaua, la cererea galeriei.
- Fostul antrenor al Brăneştiului, Ilie Stan, nu poate sta departe de echipă. Acesta a urmărit meciul alături de ex-directorul sportiv Alin Buzărin.
- La finalul meciului, directorul general al gălăţenilor, Marius Stan, a avut nevoie de un calmant. Acesta i-a cerut medicului echipei un Xanax.
- La pauză, Marius Stan a venit special de la tribuna oficială pentru a discuta cu jucătorii.
- Dorinel Popa (22 de ani), mijlocaşul care va evolua în Ghencea din vară, nu a fost păstrat în lot pentru jocul cu Oţelul deşi ilfovenii au avut doar 6 rezerve. Fotbalistul a urmărit meciul din tribune: "Am probleme la un picior şi am decis să nu forţez. De săptămîna viitoare mă întorc la antrenamente".



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.