Liga 1

Antrenorul Brăneştiului: "Sînt turbat! Vaslui sau Poli să ia titlul, să răzbune nedreptatea de azi"

Jucătorii Brăneştiului au făcut unul dintre cele mai bune jocuri ale lor în acest sezon

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 09 mai 2011

Antrenorul Victoriei Brăneşti, Ciprian Urican, era extrem de nervos la finalul partidei pe care echipa sa a pierdut-o acasă, cu Oţelul, scor 1-2, din pricina unei greşeli de arbitraj.

"Nu sunt supărat, sunt turbat. A fost una din cele mai bune partide ale Victoriei în acest campionat. Am jucat de la egal la egal cu echipa de pe primul loc. Cred că din punct de vedere tactic, noi am controlat partida. Meciul s-a terminat cu un rezultat negativ, din cauza unei greşeli de arbitraj.

A fost un fault în atac, atât la portar cât şi la Sergiu Bar, iar în a doua fază a fost ofsaid. Nu meritam să fim învinşi azi. Din acest moment le urez mult succes timişorenilor mei, să învingă Oţelul şi să câştige campionatul.

Deşi Oţelul a fost constantă în acest campionat, cred că Timişoara, alături de Vaslui merită să câştige campionatul. Măcar ei să răzbune nedreptatea de azi", a declarat Urican.

Urican a afirmat că Dorinel Munteanu nu ar trebui să vorbească despre echipa sa: "Probabil el are informaţii pe alte căi, dar pe ei i-a ajutat arbitrajul".

Dorinel Munteanu spune că a echipa sa a cîştigat meritat

VIDEO: Vezi fazele din meciul de la Chiajna!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.