Nationala

Puştii lui Văsîi au plîns pe gazon şi în vestiar după înfrîngerea cu nemţii: "Ne vine să ne lăsăm de fotbal"

+4 Foto
Antrenorul portarilor, Dorin Arcanu, asistă neputincios la furia lui Puțanu (stînga) și la frustrarea lui Filip (dreapta) Foto: Cristi Preda

Articol de Viorel Tudorache, Cristi Preda (foto)  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Imaginile cu juniorii căzuţi la pămînt şi cu ochii în lacrimi la finalul meciului cu Germania seamănă izbitor cu momentele antologice de tristeţe trăite de Generaţia de Aur după sfertul de finală cu Suedia de la World Cup '94



Schuller, Mişu, Puţanu sau Mitache au izbucnit în plîns pentru pierderea calificării la CM din Mexic la fel ca Hagi, Răducioiu, Dan Petrescu sau Belodedici după ce-au ratat la mustaţa semifinala Mondialului american din 1994.

"Cea mai mare tristeţe din viaţa mea"
Puştii au fost cu greu consolaţi de antrenori pe teren. Lacrimile au curs şiroaie în vestiare. Băieţii au apărut cu ochii umflaţi de plîns la zona mixtă. Stoperul Puţanu abia îşi stăpînea firea: "E cea mai mare tristeţe pe care am trăit-o pînă acum. Euro a început frumos, dar s-a terminat urît. Nu ne-am mulţumit cu puţin, dar am luat gol la singura fază la care nu ne-am concentrat cum trebuie. Nici o echipă n-a fost mult mai bună decît noi".

"La pauză eram calificaţi"
Portarul Brănescu suspină şi are ochii umezi: "Am plîns cu toţii, i-am auzit pe unii spunînd că le vine să se lase de fotbal. Atît de mare e dezamăgirea! Trebuie să fim puternici şi să mergem mai departe, ne pregătim de calificările la Under 19. Am făcut tot ce a depins de noi. La 0-0, la pauză, eram calificaţi la Mondiale, dar n-a fost să fie. O singură neatenţie ne-a costat. Nu mai putem schimba nimic. Una peste alta, turneul final a fost o experienţă frumoasă".


VEZI MAI JOS GALERIE FOTO

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.