Liga 1

Walter s-a răzgîndit! Nu-l mai lasă pe Ionuţ Badea la Dinamo!

Ionuţ Badea

Articol de Dan Brie  —  marţi, 10 mai 2011

Antrenorul ”şepcilor roşii” e pe lista lui Dinamo, dar patronul îl vrea şi la anul pe banca Universităţii Cluj.

Ando e cu un picior la arabi, iar Ionuţ Badea e favorit să-i ia locul pe banca lui Dinamo. Nicolae Badea a pus ochii pe tizul său de la "U" încă dinaintea revenirii "Fălcosului" în "Groapă". Problema e că tehnicianul Clujului mai are un an de contract, iar Walter nu e dispus să-i dea drumul!

"E sub contract cu noi, nu pleacă nicăieri", a anunţat patronul "şepcilor roşii", care nu s-a mai arătat la fel de concesiv în privinţa unei eventuale despărţiri de Ionuţ Badea ca în urmă cu o lună, cînd a spus că, dacă îl vrea, Dinamo îl poate angaja pe tehnician. "Nu mă opun, dacă merge mai sus", a declarat, după Bistriţa - U (scor 2-4), Florian Walter.

Pe de altă parte, Ionuţ Badea spune că nu e adeptul schimbărilor dese de locaţie şi că a venit la Cluj, în noiembrie, ca să facă treabă. "Dacă sînt contactat de un club, îmi anunţ patronul imediat. Aşa mi se pare corect", a explicat Ionuţ Badea.

Cu Walter pe bancă
Ionuţ Badea a fost asistat în dese rînduri de patron, care a stat pe banca "şepcilor roşii" în cea mai mare parte a returului. Tehnicianul nu s-a sfiit să-şi laude patronul atunci cînd acesta i-a sugerat unele soluţii tactice. "S-a dovedit inspitată ideea domnului Walter de a-l trece în centru pe Adrian Cristea", a spus, după CFR - U 1-1, Ionuţ Badea.

Cristea pe loc!
"Prinţul" Adrian Cristea nu va pleca de la Cluj în această iarnă, patronul Florian Walter considerîndu-l indispensabil echipei. "Rămîne, nu plecă nici el nicăieri în această vară. Poate, mai încolo, şi numai în cazul unei oferte foarte bune", a afirmat patronul lui U. Cristea a semnat în iarnă o înţelegere valabilă trei ani şi jumătate, dar s-a speculat intens că în această vară va pleca de la Cluj în cazul unei oferte din străintătate.

Schimbări minime
Pentru prima dată după 2009 cînd a preluat clubul, Walter nu intenţionează să efectueze schimbări radicale în echipă. "Vor veni trei, patru jucători", a spus patronul, transferurile urmînd să întărească, în special, apărarea. Galamaz a fost deja acontat, fostul campion cu Unirea Urziceni urmînd să semneze pe doi ani cu U.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.